Πολίχνη: Ο 16χρονος ήρθε από την Πτολεμαΐδα να δει την κοπέλα του και τον έδειραν λόγω ζήλιας – Πήρε εξιτήριο από το ΑΧΕΠΑ

24 Σεπτεμβρίου 2024
13:32
Κανένα σχόλιο

 

Για λόγους αντιζηλίας φαίνεται πως έγινε το άγριο περιστατικό στην Πολίχνη, με θύματα τον 16χρονο και τη 14χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος που είναι μαθητής Β’ Λυκείου διαμένει στην Πτολεμαΐδα και είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει την 14χρονη μαθήτρια.

Όπως όλα δείχνουν οι έξι ανήλικοι , 14 και 15 ετών, γνώριζαν για το ραντεβού τους και τους επιτέθηκαν στην οδό Κιλκίς. Όλοι οι δράστες είναι μαθητές λυκείου της περιοχής Νεαπόλεως και φέρεται να έβρισαν τον 16χρονο για λόγους αντιζηλίας και έπειτα ένας από αυτούς να τον χτύπησε με μια τετράγωνη μεταλλική βέργα, πλάτους 20mm επί 20mm και μήκους 1,10 εκ. το κεφάλι του θύματος. Ο ίδιος κατηγορούμενος που φέρεται να χτύπησε το θύμα, όταν συνελήφθη είχε πάνω του έναν αναδιπλούμενο σουγιά, συνολικού μήκους 17,5 εκ.

Τη μεταλλική βέργα, εντόπισε η μητέρα της 14χρονης στο σημείο της επίθεσης στην οδό Κιλκίς και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύτηκε για μια ημέρα και αυτή την ώρα βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Οι γονείς των κατηγορουμένων αρνιούνται ότι τα παιδιά τους χτύπησαν τα θύματα και κάνουν λόγο για λάθος των αρχών.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε από την αστυνομία η εισαγγελέας πρωτοδικών, σχετικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του 16χρονου και της 14χρονης φίλης του, από ανήλικα άτομα, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.

Οι έξι ανήλικοι, 14 και 15 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν ως δράστες τις επίθεσης, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε, θα διερευνηθούν αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατά συναυτουργία. Μεταξύ άλλων, θα προσκομιστούν τα ιατρικά έγγραφα από τα νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν τα θύματα, ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς, προκειμένου με βάση τα ευρήματα να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων.

Σημειώνεται ότι ακόμα διερευνάται αν στον ξυλοδαρμό, ο οποίος φέρεται να αποδίδεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, ήταν παρόντες και συμμετείχαν κι άλλα άτομα, εκτός από τους έξι ανήλικους που συνελήφθησαν.

Πηγες

Θεολόγος Ηλιού – Εφημερίδα Μακεδονία

 

https://www.makthes.gr/polichni-o-16chronos-irthe-apo-tin-ptolemaida-na-dei-tin-kopela-toy-kai-ton-edeiran-logo-zilias-pire-exitirio-apo-to-achepa-723965

 

Και Πρώτο Θέμα

https://www.protothema.gr/greece/article/1544057/eleutheroi-oi-anilikoi-pou-sunelifthisan-gia-ton-xulodarmo-tou-16hronou-kai-tis-14hronis-filis-tou-sti-thessaloniki/

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι