Σε εξέλιξη οι εργασίες προετοιμασίας για τη φετινή μεγάλη εμποροπανήγυρη της Κοζάνης – Φέτος το εισιτήριο στις “κούνιες” θα είναι φθηνότερο σε σχέση με πέρυσι καθώς θα διαμορφωθεί στα 3 ευρώ (Βίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2024
14:09

Στους χώρους του ΝΙΑΗΜΕΡΟΥ βρέθηκε σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενή Τομέα, Πολιτικής Προστασίας & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Λεωνίδας Αρνίδης, όπου είναι σε εξέλιξη οι εργασίες προετοιμασίας για τη φετινή μεγάλη εμποροπανήγυρη της Κοζάνης, η οποία ξεκινά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024. Σύμφωνα με τον κ. Αρνίδη, αναμένονται περίπου 100 εκθέτες ενώ φέτος το εισιτήριο στις κούνιες θα είναι φθηνότερο σε σχέση με πέρυσι καθώς θα διαμορφωθεί στα 3 ευρώ.

 

4 σχόλια

    • Αυτό το Λουνα Παρκ δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που είχε πρόβλημα. Έχουν πιστοποιήσεις και η μακρόχρονη παρουσία στην πόλη είναι εγγύηση.
      Είναι συμπολίτες μας.
      Ο δήμος γνωρίζει και ελέγχει.

  • Από που προκύπτει ότι το τίμημα θα είναι στα 3,00ευρω
    Μήπως υπάρχει φθηνότερο μίσθωμα,υπάρχει έγγραφη συμφωνία η υπάρχει συμφωνία κυρίων
    Δεν γίνεται πιο σαφής ;

  • Η κατασκευη των στεγαστρων που σκεπάζει σχεδόν όλο το πανηγύρι έχει ελεγχθεί από ειδικούς για την στατικη τους ασφαλεια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι