Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, οι εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

24 Σεπτεμβρίου 2024
17:47

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, οι εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Οι εκλογές αποτελούν θεμέλιο της δημοκρατίας, δίνοντας το δικαίωμα στα μέλη να εκλεγούν τους εκπροσώπους τους. Ψηφίσαμε την Κυριακή για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου , των Αντιπροσώπων της ΠΟ.ΜΕ.ΝΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η μαζική συμμετοχή των μελών της Ένωσης και το συναινετικό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων και των ψηφοφόρων, βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή των μελών μας στην εκλογική διαδικασία όπου η συμμετοχή άγγιξε το απίστευτο ποσοστό των 88,67 %.

Την ψηφοφορία διεξήγαγε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Γκουλιώνη Δημήτριο, Λαβασά Αναστάσιο, υπό τον εξαιρετικό συντονισμό του δικηγόρου κ. Αδαμίδη Γρηγόριο.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Ένωσης, για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες, τόσο σε αυτούς που έδωσαν το παρών με φυσική παρουσία ασκώντας το εκλογικό τους δικαίωμα όσο και σε αυτούς που επέλεξαν την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Τα μέλη είναι η <<Ένωση>> δίνουν οντότητα αποτελώντας κινητήρια δύναμη στους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Σιδέρης Βότσης Θεοχάρης Κων/νος

3 σχόλια

    • Γιατί δεν το βλέπεις η δεν το βλέπουν ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται και ασχολουνται;;;;;παίρνεις την λίστα όσων έχουν εκλεχτει (γιατί όλοι εκλέχτηκαν)και κοιτάς ποιοι ανήκαν στις ειδικές κατηγορίες χωρίς να έχουν θέμα μετάθεσης και βγάζεις τα συμπεράσματα σου !!!!! Προφανώς εμείς οι υπόλοιποι τα έχουμε βγάλει…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι