Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Αυτοκίνητο σταθμευμένο μέσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς και μάλιστα σε κεντρικό διάδρομο

25 Σεπτεμβρίου 2024
15:33
Σήμερα, επισκέφτηκα όπως συνηθίζω τη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας για τις αγορές μου και είδα ότι κάποιος συμπολίτης μας είχε ξεχάσει το αυτοκίνητό του, σταθμευμένο μέσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς και μάλιστα σε κεντρικό διάδρομο. Οκ μέχρι εδώ, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε, ίσως δεν είδε ο άνθρωπος την πινακίδα, ίσως το ξέχασε. Τι έγινε μετά όμως; Το αυτοκίνητο παρέμεινε εκεί καθόλη τη διάρκεια της αγοράς, ίσως να είναι ακόμη εκεί την ώρα που γράφω, με μια κλήση στο παρμπρίζ. Τέτοια οργάνωση λοιπόν. Αναρωτιέμαι, σκέφτηκε άραγε κάποιος να βρει τον ιδιοκτήτη του από τις πινακίδες, νωρίς το πρωί ώστε να το μετακινήσει; Για γερανό δεν το συζητώ καν… Δεν νομίζω να υπάρχει στην πόλη, εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει… Δηλαδή εάν υποθετικά μια Τετάρτη ξεχαστούν δέκα αυτοκίνητα εκεί, τι θα γίνει; Δεν θα γίνει η λαϊκή; Θα γίνει με τα αυτοκίνητα εκεί; Και αν χρειαστεί να περάσει κάποιο όχημα έκτακτης ανάγκης, ασθενοφόρο, πυροσβεστικό, τι θα γίνει; Φαντάζομαι και πάλι ότι αν γίνει το κακό, θα ψάχνουμε όλοι σύννεφο να πέσουμε και τους επόμενους έξι μήνες θα γίνουν αυστηρότατοι έλεγχοι με ημερομηνία λήξης, όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα μας.

Φωτογραφία Αρχείου

5 σχόλια

  • Συμφωνώ οτι ο οδηγος έκανε λάθος ..δν βλέπω ομως κάποιον να παραπονιέται οτι απο την τριτη το απογευμα κ ενώ η αγορά της πόλης ειναι ανοιχτή στήνονται πάγκοι και επικρατεί μια σύγχυση με το παρκάρισμα ..

    • Πες τα φίλε.και ποιο από απόγευμα από το μεσημέρι στήνουν ενώ κανονικά πρέπει μετά τις 8 το βράδυ με τους κομπλεξικους

  • Σε όσες πόλης έχω πάει και έχει ξεχαστεί αμάξι, ποτέ κανένας δεν το πήρε. Ειδικά σε αρκετές δεν έκοψαν ούτε κλήση… Δεν κοιτατε την ανεργία. Σας πείραξε το πιο ασήμαντο πράμα… Αν αντιδρούσατε για άλλα πράματα έτσι θα ήταν καλύτερη η πόλη… Κρίμα

  • Επειδή έχει τύχει να ξεχάσω το αυτοκίνητο εκεί….
    Περίπου 7.30πμ με είχε καλέσει η Αστυνομία ώστε να το απομακρύνω.
    Πρόστιμο δεν έφαγα, μόνο άσχημο βρισίδι από αυτόν που θα έστειλε τον πάγκο στο σημείο.
    Ίσως το εν λόγο άτομο να μην το βρήκαν στο τηλέφωνο.

  • Αντιδρούμε φίλε! Σε όλα!! Και τίποτε δεν είναι ασήμαντο, όταν απαγορεύεται! Συνελθε! Ας λύσουμε τουλάχιστο τα μικρά εει που μπορούμε! Στα μεγάλα δυστυχώς χρειάζομαι κσι..εσένα! Η ανεργία ανέβηκε γιατί ο καθές ανειδίκευτος στη μαμά ΔΕΗ! Το πρόβλημα δεν λύνεται….εινσι τόσα που παίζουν ρόλο σε αυτό….Η άλλη σπουδάζει θεολόγος κσιθελει δημόσιο…μα που; ένας θεολόγος σε 2 με 3 σχολεία και μέχρι τα 67..και περιμένει μετά….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι