Στάθης Κωνσταντινίδης: “Υπογράφηκε η πρόσκληση για την ενίσχυση των γουνοποιητικών επιχειρήσεων”

25 Σεπτεμβρίου 2024
18:40

 

Μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες, διορθώνεται η αδικία σε βάρος επιχειρήσεων που δεν είχαν λάβει κρατική στήριξη για τη βλάβη που υπέστησαν από τους περιορισμούς στις εξαγωγές προϊόντων γούνας, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ήδη υπογράφηκε η σχετική απόφαση και τις επόμενες ημέρες οι δυνητικοί δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, τα ΕΒΕ Κοζάνης και Φλώρινας και τους συλλόγους των γουνοποιητικών επιχειρήσεων για την εξαιρετική συνεργασία, αφού συνδιαμόρφωσαν το πλαίσιο της πρόσκλησης σύμφωνα με τα στοιχεία που έλαβαν από τους ίδιους τους πληγέντες επαγγελματίες.

Το βέβαιο είναι ότι έχουμε δρόμο ακόμα, αφού τα προβλήματα από τις επιπτώσεις του πολέμου στον κλάδο συνεχίζονται και η πολιτεία έχει την ευθύνη να πράξει καθετί δυνατό για τη στήριξή του.

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Στάθης  Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

 

20 σχόλια

    • ο βουλευτης ΣΑΣ οταν κι αν ποτε αφησει τα μουχαμπετια και τα ταξιδακια και κουνησει λιγο τον απαυτο του να φερει καμια σοβαρη επενδυση στην περιοχη ισως να ειναι αποτελεσματικος , μεχρι στιγμης μονο βολεμενα τρολ νιωθουν περηφανια με τον κυριο τιποτα!

    • Μετακλητέ, γίναμε πιο φτωχοί και από τους Βούλγαρους η χώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση…σα δε ντρέπεσαι που έχεις και το θράσος και μιλάς μετακλητό κομματόσκυλο.

  • ρε τυχαρπαστε!!!
    καμια επενδυση σοβαρη, καμια επιχειρηση θα ανοιξει στην περιοχη ή θα μοιραζετρ δηθεν αποζημιωσεις για ψηφους?

  • Επιτέλους,γιατί δεν θα άντεχαν κάποιες μικρές επιχειρήσεις της γουνας και των ειδών γούνας. Ξέρουμε στη Σιατιστα ποιοι νοιάζονται πραγματικά για μας.
    Ευ,αριστουμε

  • Έτσι μετά από μεγάλη πιεση και έχοντας εσένα πλάι μας σαυτον τον αγωνα, τακαταφεραμε. Εμείς δεν ξεχνάμε ποιοι μας στηριζουν. Ευχαριστούμε και την κυβέρνηση και το υπουργείο.

  • Μεγάλη υπόθεση θα πάρουμε μια ανασα για να ξανα ξεκινήσουμε. Βλέπουμε με αυτά τα προγράμματα ότι μας στηρίζει η κυβέρνηση. Για σένα τι να πούμε; Εισαι παντα δίπλα μας. Η Σιάτιστα έχει Βουλευτή.

  • Σταθη πρέπει να μας στηρίξει η κυβέρνηση. Εδώ στη Σιατιστα δεν έχουμε άλλες δουλειές. Άμα χαθεί τελείως και η γούνα χαθήκαμε και εμείς. Καλό ήταν αυτό που κάνατε. Ξέρουμε ότι μας νοιάζεσαι. Μπράβο και στο Υπουργείο.

  • Κι εσύ βρε Στάθη που βγάζεις το δελτίο τύπου, τι έκανες? Δεν ντρέπεσαι? Λέει πουθενά ότι ασχολήθηκες? Μόνο για να βάλεις τη φωτογραφία σου? Για χαζούς μας περνάς?

  • Α ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ. ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ , ΥΠΝΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ. ΑΧΝΑ , ΣΙΩΠΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ.

  • Πιέστε οι βουλευτές για να διακινηθεί νωρίτερα το πετρέλαιο θέρμανσης!
    Την Δευτέρα η πρόβλεψη είναι για 7 βαθμούς!
    Βάλαμε πετρέλαιο την πριν τις 10/4 που είναι η τελευταία ημερομηνία διακίνησης αλλά το κάψαμε τον Μάιο!
    Καίμε ηλεκτρικά σώματα και οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έρχονται διπλάσιοι!
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!
    ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ;

  • Το γραφείο του πάντως, το πάει πολύ καλά στα σχόλια. Συνεχίστε έτσι.

    Από ουσία πάντως στην περιοχή που κυριολεκτικά καταρρέει, το απόλυτο μηδέν!

  • όλα τα κομματόσκυλα της ΝΔ μετακλητοί και παρατρεχάμενοι βγήκαν να χειροκροτήσουν αυτούς που κατέστρεψαν μία ολόκληρη περιφέρεια, αυτούς που έκλεισαν την ΔΕΗ και ξεπούλησαν την ενέργεια σε αδίστακτους μαυραγορίτες και κερδοσκόπους, έτσι χειροκροτήστε πιο δυνατά την φτώχεια της περιοχής με σφραγίδα ΝΔ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι