Ευχαριστήριο του Φ.Σ. Κοζάνης προς τον Δήμο Κοζάνης και τους εργαζόμενους του για τη συντήρηση του Δ.Α.Κ.

26 Σεπτεμβρίου 2024
13:54

Ευχαριστήριο  του Φ.Σ. Κοζάνης προς τον Δήμο Κοζάνης και τους εργαζόμενους του για τη  στη συντήρηση του Δ.Α.Κ. Ο Φ.Σ. Κοζάνης και η διοίκηση της ομάδας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Κοζάνης, για την αφοσίωση και την πολύτιμη βοήθεια τους στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνης

7 σχόλια

  • Ευχαριστήρια σε αυτούς που κάνουν κάτι ανιδιοτελώς. Εργαζόμενοι και αντιδήμαρχοι πληρώνονται. Μπορείτε να στείλετε και ένα ευχαριστήριο στους παίκτες σας για το οτι έρχονται στην προπόνηση.

  • Επίσης ενα ευχαριστηριο στον συλλογο πατατας πολυμύλου, διοτι ετσι οπως ειαι το γηπεδο μονο για πατατες ειναι.Εχει ξεραθει το χορτο, το γρασίδι ‘ακοπο, ένας απαράδεκτος αγωνιστικός χωρος. Δεν μιλαμε για τα υπολοιπα γυρω γυρω…..θυμηζει πολη μετα από καταστροφή. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

  • Ότι να ‘ναι…..!!!! Ποιός – Ποιοί φωστήρες έγραψαν αυτή την ανακοίνωση;;;;;;;
    Άιντε…… άιντε……. Τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα………!!!!!

  • Το ευχαριστηριο προς τους υπαλληλους και οχι προς τη δημοτικη αρχή δεν ειναι τυχαίο ετσι;
    Τιτανικος η αντιδημαρχια πολιτισμου του Γιαννακη Ιωαννιδη,δυστυχως
    Μας τα ελεγε παχια τα λογια προεκλογικα,τωρα αγνοειται

  • Πόσο κοστίζουν τρεις τόνοι πατάτας;
    Κάθε διευκρινηση δέκτη για να ξέρουμε τι θα κερδίζαμε η τι χάσαμε
    Μάλλον τα καρπούζια ήταν πιο ακριβά και οχι τζαμπα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι