kozan.gr: Χ. Ζευκλής: “Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δήμος Βοΐου πρέπει να πληρώνει, πέρυσι και φέτος, 170.000 ευρώ για τη θέρμανση στα σχολεία και τις καθαρίστριες. Τι δωρεάν παιδεία είναι αυτή όταν ένας δήμος μικρός πληρώνει αυτό το τεράστιο ποσό; – Φοβόμαστε να μιλήσουμε για το θέμα με τα αδέσποτα και να θέσουμε ακόμα και το θέμα της ευθανασίας. Δεν είπαμε να έρθει ως λύση. Όλα – όμως – πρέπει να είναι πάνω στο τραπέζι” (Bίντεο)

26 Σεπτεμβρίου 2024
22:54

Ο Δήμαρχος Βοΐου Χ. Ζευκλής μίλησε την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, όπου η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ξεκίνησε  τον προσυνεδριακό διάλογο με τους αιρετούς εκπροσώπους της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει του πρώτου Συνεδρίου της Δημοτικής Περιόδου 2024 – 2028 που θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 7-9 Νοεμβρίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr:

6 σχόλια

  • Για πες μας απο τις εκδηλωσεις που εκανες μπηκες 1200000 ευρω μεσα μηπως θελεις να τα πληρωσει το κρατος αφου εισαι μικρος δημος λες ασε τις εκδηλωσεις και σου φταινε και τα αδεσποτα ενας ακομη ανικανος δημαρχος της κυβερνησης

  • Άκου Ζευκλη αυτά ο δήμος τα έχει ως υποχρεώσεις εδώ και πενήντα χρόνια
    Εκτός εάν παρέλαβες χάος από τον προηγούμενο, δηλαδή ΕΣΕΝΑ!

  • Αφού μιλήσαμε για χρήματα ας πω την άποψη.
    Πρέπει το κράτος να δίνει ένα ποσό σε κάθε δήμο λέγοντας τους αυτό είναι δεν έχει άλλα και να επιτρέπει στους δήμους να τα κάνουν ο,τι θέλουν ΧΩΡΙΣ κανέναν έλεγχο. Εκεί θα φανεί η διοικητική ικανότητα του κάθε δημάρχου.

  • Ζευκλη, ευθανασία σε αδέσποτα ποτέ !! Ο κρυφός πόθος τέτοιων δημάρχων. Δεν αποκαλύπτει ότι κάποια σκυλιά τα κατασυκοφαντουν ως επιθετικά,ενω δεν είναι,όταν διάφοροι αναισθητοι τα κυνηγάνε με γκλιτσες ή τα αγριευουν με διάφορους τρόπους. Ξέρω καλά αυτή την πτυχή. Κανένα αδέσποτο δεν είναι επικίνδυνο σε βαθμό που χρειάζεται εκτέλεση του. Απλά χαϊδεύει αυτιά ο Ζευκλης ραχατηδων . Αντί να εστιάσει στις στειρώσεις,που πια είναι και δωρεάν, να επανδρώσει σοβαρά συνεργεία με υπαλλήλους που χρειάζονται όσο πουθενά αλλού .

  • Για Ρουσφετια και βολεμα κολλητων μια χαρα υπαρχουν χρηματα. Ασε Ζευκλη χορτασαμε απο σανο !. Πεσ τα τα παραπονα σου στο κομμα σου. Στελεχος εισαι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι