Στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς σε θέματα Τάξης και Ασφάλειας, στο πλαίσιο της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δήμου Άργους Ορεστικού 

28 Σεπτεμβρίου 2024
12:32
Κανένα σχόλιο

 

Με αφορμή την ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου Άργους Ορεστικού, κατά το χρονικό διάστημα από 25-09-2024 έως 01-10-2024, οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς πραγματοποιούν στοχευμένους ελέγχους Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών κυκλοφορίας, την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και την παροχή πληροφοριών για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αστυνομίας.

 

Συγκεκριμένα, εντός του χώρου της εμποροπανήγυρης διενεργούνται πεζές περιπολίες Τάξης και Ασφάλειας, με σκοπό την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και την αποτροπή – πρόληψη έκνομων ενεργειών, όπως κλοπές – διαρρήξεις, με στόχο την παγίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

Επίσης, πεζοί τροχονόμοι, δικυκλιστές και εποχούμενες περιπολίες Τροχαίας λαμβάνουν μέτρα τροχαίας για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

 

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργος Ορεστικού διανέμονται καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της εμποροπανήγυρης ειδικά ενημερωτικά έντυπα (φυλλάδια) στους πολίτες με συμβουλές για την πρόληψη απάτης σε βάρος τους, την προστασία των οικιών τους από κλοπές και την αποφυγή αρπαγής τσάντας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι