Kozan.gr: Κοζάνη: Στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 28/9.Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας

28 Σεπτεμβρίου 2024
14:38

Στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 28/9 ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας.

5 σχόλια

  • Ο Δούκας είναι ο Τσίπρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δεν είναι κατάλληλος για το ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να κάνουν εγερτήριο σάλπισμα, αν θέλουν η δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ να έχει μέλλον και να πάνε μαζικά πέρα από κάθε προηγούμενο να καταψηφίσουν την Μητσοτακική Άννα Διαμαντοπούλου. Η χάρη της είχε φτάσει ως τη λέσχη Μπίλντενμπεργκ, από την οποία δεν εξήγησε ποτέ τι αποκόμισε. Ο Θεός της πολιτικής όμως δεν χαρίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και τραβάει την κουρτίνα για όσους εμφανίζονται στο δημόσιο χώρο με τεχνικές υπερτίμησης ή συσκότισης της διαδρομής τους. Η διεύρυνση για την μεγάλη κεντροαριστερά δεν πρόκειται να γίνει από τους τυχοδιώκτες που έγιναν υπουργοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα που τρίζει το πολιτικό τους μέλλον ξανακοιτούν στο ΠΑΣΟΚ. Όσοι θα πάνε να ψηφίσουν ας διαβάσουν αύριο την ΕΣΤΙΑ της Κυριακής 29 του μηνός και συγκεκριμένα από τον έγκριτο κύριο Κοττάκη τι σχέδια σχεδιάζει για το πολίτευμα ο Μητσοτάκης έχοντας στο νου του να τα υλοποιήσει μαζί με την Μητσοτακική Άννα Διαμαντοπούλου.

  • Αραία-αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα! Οι γνωστοί που πήγαν από υποχρέωση, μια που κρατούν -ακόμα- τη σφραγίδα του καταταλαιπωρημένου Πασοκ-Κιναλ (Κάτι όπως λέμε Νέος Πανιώνιος ή Ηρακλής-Νέα Τρίγλια). Αν η συγκεκριμένη παρέα δεν πάει σπίτι της, το Πασοκ δεν πρόκειται να δει προκοπή.

  • Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει. Ήρθε ο Δούκας να μας πει ότι έρχονται δις στην Ελλάδα για λίγους όμως. Δηλαδή έρχεται πακτωλός χρημάτων. Όπως κάποτε ο Γιωργάκης με τα τρισσεκατομυρια, μας ξεγέλασε για την ψήφο μας και μετά το χάος.ΔΝΤ και μνημόνια. Μετά ο Τσιπρας θα έσκιζε τα μνημόνια μας ξεγέλασε και αυτός για την ψήφο μας και μετά το τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο. Δεν αλλάζει ψηφοφόρε μου το κόλπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι