Eκπαιδευτική επίσκεψη του Δ/Σ περιοχής Βαθυλάκκου στο «Osnovna škola “Vasa Čarapić”» Belgrade, Serbia

28 Σεπτεμβρίου 2024
17:36
Κανένα σχόλιο

 

Από τις 21/9/2024 έως και τις 23/9/2024 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Οsnovna Skola Vasa Carapic»  (ОШ “Васа Чарапић”) περιοχής Avala του Βελιγραδίου από τον καθηγητή Αγγλικών κ. Παπαθωμά Κων/νο του Δ/Σ Περιοχής Βαθυλάκκου και τον σύμβουλο Αγγλικής γλώσσας Ανατολικής Θεσσαλονίκης  (Θέση 1 ) κύριο Αδάμο Αναστασίου .

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Διευθυντή του σχολείου κ. Dragisa Draskovic (Драгиша Драшковић) καθώς επίσης και με την καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Maja Hadzic (Маја Хаџић). Επίσης ακολούθησε γνωριμία με τους συναδέλφους  ,  μαθητές  και διοικητικό προσωπικό , ξενάγηση στους χώρους του σχολείου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Τους ευχαριστούμε θερμά  για την φιλοξενία που μας επιφύλαξαν , για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν αλλά και για τα δώρα που μας προσέφεραν. Τους ευχόμαστε μια όμορφη και ήρεμη σχολική χρονιά αλλά και με την ευχή για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των 2 σχολείων. Najbolje želje za vas!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι