Γ. Ζεμπιλιάδου: “Κάποιοι επιλέγουμε να τα αντιπαλέψουμε και … ας κουράζουμε τύπους που ίσως θα προτιμούσαν να στέλναμε καμία ερωτική επιστολή στην Βανέσα ή καμία αράδα για το πανηγύρι”

28 Σεπτεμβρίου 2024
21:28

Είναι αυτονόητο ότι δεν απευθύνομαι σε κάτι κουρασμένα «παλληκάρια».

Κάποιους,που τους κουράζουν τα σοβαρά θέματα όπως το Χωροταξικό!

Κάτι τύπους που όταν θα φεύγουν εφορίες, πρωτοδικεία και υπηρεσίες από τις πόλεις μας, αυτοί οι «κουρασμένοι» θα δημοσιεύουν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ ….

Κάτι τύπους που μας ψέγουν γιατί αναδεικνύουμε, το πιο σημαντικό και κρίσιμο θέμα για την περιοχή, ενώ θα έπρεπε κατά την άποψη τους να ασχοληθούμε και εμείς με τους καλοντυμένους και τις καλοντυμένες στις πλαζ…

Αυτούς που ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο μικρόκοσμο που διαμορφώνουν οι ίδιοι.

Δε θα αρχίσουμε να μιλάμε για κουτσομπολιά για να μη τους κουράζουμε.

Δεν μας επέλεξαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας για να κάνουμε ανάλαφρες κουβεντούλες.

Ναι η 16η Σεπτέμβρη είναι μια μέρα ορόσημο για την περιοχή και οι πολίτες που ενδιαφέρονται θα το θυμούνται για καιρό. Πότε αλήθεια ενώθηκαν ξανά όλοι οι Δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα ζήτημα;

Επιλέξαμε να αγωνιζόμαστε για τα σημαντικά θέματα του τόπου μας. Για να έχουν μέλλον στην περιοχή τα παιδιά μας που τώρα φεύγουν και την εγκαταλείπουν κάθε μέρα και πιο πολλά.

Αν δει κανείς τον χάρτη με τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά, που ο Περιφερειάρχης είπε ότι τον έβαλαν στο Χωροταξικό οι επενδυτές… καταλαβαίνει τα τεράστια συμφέροντα που παίζονται στη γη μας.

Κάποιοι επιλέγουμε να τα αντιπαλέψουμε και … ας κουράζουμε τύπους που ίσως θα προτιμούσαν να στέλναμε καμία ερωτική επιστολή στην Βανέσα ή καμία αράδα για το πανηγύρι.

 

 

5 σχόλια

  • Εχει απόλυτο δίκαιο , δεν της το είχα . Μπράβο της.

    Άντε γιατί κάποιοι πρεπει να μπουνε στη θέση τους.

    Βέβαια που να τολμήσουν μερικοί να τα βάλουν με την περιφερειακή αρχή …τι να λέμε ρε παιδιά φαίνονται ολα όμως

  • Καλα Γεωργία εδω αυτά τα κουρασμένα παλικάρια λενε οτι ο περιφερειάρχης κανει 2-3 συναντήσεις ταυτόχρονα , μας τον παρουσιάζουν σαν superman τωρα εσυ τι ασχολείσαι λες και δε βλέπεις η δεν ακούς ;

  • Γεωργία οτι και γνωμη να εχει καποιος για εσενα σε σχεση με την πολιτικη ή κομματικη ταυτοτητα σου αναγνωριζει οτι εισαι ενα από τα 2-3 ατομα στην περιοχή που αγωνιας για το μελλον της και εργαζεσαι μεθοδικα και με θυσιες για να αναδειξεις οτιδηποτε στραβο εντοπιζεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι