Κεντρική Ομιλία Άννας Διαμαντοπούλου στην Κοζάνη την Δευτέρα 30/9 στην Αίθουσα Τέχνης

29 Σεπτεμβρίου 2024
15:04

 

Η Υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία σε πολιτικούς φίλους στην Κοζάνη την Δευτέρα 30/9 στις 18:30 στην Αίθουσα Τέχνης (Τριών Ιεραρχών 2).

4 σχόλια

  • Αλλά κανείς κυριολεκτικά δεν περίμενε ότι 12 χρόνια από τότε που οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ την απέβαλαν από το κοινοβούλιο και η ίδια αυτοαποβλήθηκε από το κίνημα επί των ημερών της Φώφης Γεννηματά, θα εμφανιζόταν ως διεκδικήτρια της ηγεσίας ως πρώην 15χρονη Άννα από την Κοζάνη που γεννήθηκε σε ορυχείο και πέτυχε με τα χέρια της και το μυαλό της ώστε να διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας άγνωστο πως και με ποιους. Η εως τωρα πλουσιοπάροχη όπως δείχνει καμπάνια της κυρίως ενόψει της 6ης Οκτωβρίου ήταν αρκετή για να τεθούν δυο ερωτήματα: Τέτοια ηγεσία χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ και τέτοιες πολιτικές φιγούρες έχει ανάγκη ο δημόσιος βίος; Ως πολιτικό πρόσωπο η Μητσοτακική Άννα ανήκει στις παλιές και επερχόμενες γενιές της πολιτικής καθώς είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία από τους άλλους διεκδικητές. Βρίσκεται στην πολιτική και ζει από αυτή από το 1985 και μόνο ζημιωμένη δεν έχει βγει από την πολιτική. Σε διάστημα 30 ετών διορίστηκε από 3 διαφορετικούς πρωθυπουργούς του ΠΑΣΟΚ στις εξής αμειβόμενες θέσεις: Νομάρχης, γενική γραμματέας λαϊκής επιμόρφωσης, γενική γραμματέας νέας γενιάς, πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ, γενική γραμματέας βιομηχανίας, υπουργός, βουλευτής επικρατείας και επίτροπος. Πάντως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στην Ά Αθήνας το 2012 άλλη γνώμη είχαν. Ακόμα και η θητεία της ως πορτ παρόλ του Γ. Παπανδρέου το 2004 θεωρήθηκε συμβολή στην αποτυχία του. Στην κομισιόν διορίστηκε από τον Σημίτη χωρίς τότε να ξέρει ξένη γλώσσα και έμαθε όπως ο Κασσελάκης την πολιτική αφού πήρε τον ρόλο. Η ίδια είπε ότι απείχε από την κομματική ζωή επί 12 χρόνια και ότι η μόνη συνεργασία που είχε είναι η συνεργασία που είχε με τον Κ. Μητσοτάκη που την πρότεινε σαν υποψήφια για τον ΟΟΣΑ. Κι έτρεχαν και οι 2 για να κερδίσει η Άννα την προεδρία.

  • ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

  • οταν ψηφίζεις διαμαντοπουλου είναι σίγουρο οτι ψηφίζεις μητσοτακικό σύστημα
    η ντόρα μπακογιάννη το είπε ξεκάθαρα στον σκαι ότι άμα βγει αρχηγός αυτή που θέλει ο κυριακος τότε ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτη
    Αμα θέλουν κάποιοι “κολλητοί” της Άννας να συνεχίσει ο κούλης να είναι κυβέρνηση ας πάνε να ψηφίσουν Διαμαντοπούλου. ( πολύ γρήγορα ξεχάσανε την Φώφη Γεννηματά )
    Εμείς οι Πασόκοι ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για να φύγει η δεξιά!!!!!.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι