Γ’ Εθνική: Σημαντικό διπλό (0-1) για την Κοζάνη μέσα στο Αμύνταιο – Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

29 Σεπτεμβρίου 2024
19:18
Με σημαντικό διπλό και τους τρεις βαθμούς έφυγε η Κοζάνη μέσα από το Αμύνταιο κερδίζοντας τον τοπικό Ερμή με σκορ 0-1 με γκολ του Πάλλα  στο 5′ .
Η Κοζάνη πολύ καλή στο πρώτο μέρος έχασε  μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσει  απο πιο νωρίς το ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε  και μετά το 60′ και την αποβολή του Καραφυλλίδη με δεύτερη κίτρινη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν  για την ισοφάριση πήραν μέτρα στο γήπεδο  αλλά η Κοζάνη καλά οργανωμένη αμυντικά κατάφερε να φύγει με το διπλό και τους τρεις βαθμούς.
Επόμενο παιχνίδι για την Κοζάνη είναι εντός έδρας με τα Τρίκαλα, ενώ για τον Ερμή Αμυνταίου μέσα στον Αιγινιακό

https://matiesstasport.blogspot.com/2024/09/0-1-2.html?m=1

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι