Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη «Βελτίωση οδικού δικτύου Γρεβενά – Βασιλίτσα»

30 Σεπτεμβρίου 2024
11:01

Προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο δημόσιος ηλεκτρονικός διαγωνισμός, για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Βελτίωση οδικού δικτύου Γρεβενά – Βασιλίτσα (Αγία Παρασκευή – Βασιλίτσα)» προϋπολογιζόμενης δαπάνης 17.200.000 ευρώ.

Οι εργασίες που θα γίνουν στον δρόμο, σε μήκος 19,75 χιλιομέτρων, αφορούν: Τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της οδού με ήπιες παρεμβάσεις ως προς την υφιστάμενη χάραξη, την ασφαλτόστρωσή της, την κατασκευή γέφυρας στη Σμίξη, κατασκευή των απαραίτητων τεχνικών για την απορροή των όμβριων υδάτων, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, σήμανση της οδού και ηλεκτροφωτισμό των κόμβων.

Η ημερομηνία λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είναι η Παρασκευή 01/11/2024, και η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Πέμπτη 07-11-2024 στις 10:00, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Η όχι και τόσο καλή κατάσταση του συγκεκριμένου δρόμου αποτελεί σήμερα αποτρεπτικό παράγοντα για να επισκεφτεί κάποιος το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Με τη βελτίωση των συνθήκων πρόσβασης στη Βασιλίτσα, αναμένεται να αυξηθεί επισκεψιμότητα στο χιονοδρομικό κέντρο και στα κοντινά χωριά, συμβάλλοντας έτσι στην περεταίρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι