Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης: Ευχαριστήριο Μήνυμα

30 Σεπτεμβρίου 2024
12:32
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή Μελιού Πτολεμαΐδας, που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των τοπικών μελισσοκόμων και να ενημερωθούν για τα διάφορα προϊόντα της μέλισσας, όπως το μέλι, η γύρη, η πρόπολη και ο βασιλικός πολτός. Παράλληλα, δοκίμασαν διαφορετικές ποικιλίες μελιού, όπως ανθόμελο, μέλι βελανιδιάς, πεύκου κ.α, καθώς και προϊόντα που παράγονται από αυτά, όπως κηραλοιφές, lip balm, ρακόμελο κ.α με βάση το μέλι.

Την Κυριακή το πρωί, το εργαστήρι Ζωγραφί-ΖΩ καλωσόρισε τους μικρούς φίλους της μελισσοκομίας, προσφέροντάς τους μια δημιουργική εμπειρία μέσα από τη ζωγραφική.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Εορδαίας για τη συνεχή στήριξη στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και στον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, κ. Κυριακίδη Γεώργιο, και την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πτολεμαΐδας, κα. Τσιτσιντά Αλεξάνδρα, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε θερμά και όλους όσοι επισκέφθηκαν τη Γιορτή Μελιού, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και γεύσεις από τον υπέροχο κόσμο του μελιού.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Συλλόγου,

Ο πρόεδρος,

Μεντεσίδης Αιμίλιος

Ο γραμματέας,

Καραγιαννίδης Σωφρό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι