Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης» Κοζάνης (Δελτίο τύπου)

30 Σεπτεμβρίου 2024
19:33

 

Τα 20 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης» Κοζάνης. Δύο δεκαετίες συνεχούς προσφοράς στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της περιοχής, και όχι μόνο, γεμάτες προκλήσεις, πρόοδο και επιτυχίες.

Στη λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, συμμετείχε πλήθος κόσμου, αυτοδιοικητικοί, καθώς και συνεργάτες. Επίσης βραβεύτηκε το προσωπικό του Κέντρου, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον πυρήνα της εταιρείας, με την προσήλωσή του στην αριστεία, τη φροντίδα για τον ασθενή και την αφοσίωση στην επιστήμη.

Στην ομιλία της η Διευθύντρια Προσωπικού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ιπποκράτη» Ελένη Κυριακίδου, αναφέρθηκε στις πολλές προκλήσεις που αντιμετώπισε το Κέντρο αυτές τις δυο δεκαετίες και στη συνεχή υιοθέτηση των νέων εξελίξεων της ιατρικής τεχνολογίας. «Επενδύσαμε σε νέα εργαλεία, τεχνολογίες και τεχνικές, ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στους ασθενείς μας. Παρά τις δυσκολίες, καταφέραμε να διατηρήσουμε το Διαγνωστικό Κέντρο στην αιχμή της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, αυτό που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους δεν είναι μόνο η τεχνολογική πρόοδος, αλλά οι σχέσεις που έχουμε χτίσει με τους ασθενείς μας. Το αίσθημα εμπιστοσύνης που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την απόδειξη ότι το έργο μας έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές τους. Για εμάς, κάθε διάγνωση, κάθε θεραπεία, κάθε ιατρική συμβουλή είναι μια πράξη ευθύνης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Κυριακίδου.

Στις αλλαγές και τις επενδύσεις που έγιναν και προγραμματίζονται να γίνουν το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του «Ιπποκράτη» Λευτέρης Ιωαννίδης. Αναφορά έγινε στην αντικατάσταση τόσο του Μαγνητικού όσο και του Αξονικού Τομογράφου με τα πλέον σύγχρονα μοντέλα της Siemens, στην αναβάθμιση του λογισμικού, στην επέκταση του «Ιπποκράτη» στην Αιανή με Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, στην ανακαίνιση των χώρων της Γραμματείας και Υποδοχής και στη νέα ιστοσελίδα που θα παρέχει σύντομα τη δυνατότητα στους ασθενείς να έχουν ανά πάσα στιγμή ηλεκτρονικό αρχείο των εξετάσεών τους. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και ένα πλάνο επενδύσεων που περιλαμβάνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η νέα εταιρική ταυτότητα του «Ιπποκράτη» Κοζάνης, η οποία δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια αισθητική αλλαγή, αλλά και την υπόσχεση για προσφορά ακόμα καλύτερων υπηρεσιών, με συνέπεια, επαγγελματισμό και αφοσίωση.

«Εδώ και 20 χρόνια επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, στην εκπαίδευση και σε καινοτόμες μεθόδους, εξασφαλίζοντας ότι οι εξετάσεις που προσφέρουμε πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Η επιστημονική μας ομάδα εργάζεται αδιάκοπα πάντα με στόχο την άμεση και αξιόπιστη διάγνωση, που είναι βασικό στοιχείο για την πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών. Καθώς προχωράμε στην επόμενη δεκαετία, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες με σεβασμό και φροντίδα προς τον άνθρωπο. Ο στόχος μας παραμένει αμετάβλητος, να είμαστε ένας χώρος υγείας όπου η αξιοπιστία, η καινοτομία και η ανθρώπινη προσέγγιση συνδυάζονται για το καλό της κοινότητας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη αυτά τα 20 χρόνια» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ιωαννίδης.

Ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Ευθύμιος Ταρνανίδης, δήλωσε: «Το Διαγνωστικό Κέντρο «Ιπποκράτης», με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τόσο στη διάγνωση όσο και στην πρόληψη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη φροντίδα για τους πολίτες της περιοχής. Η ανάπτυξη ενός σύγχρονου Ιατρικού Κέντρου, όπως ο «Ιπποκράτης», με νέες τεχνολογίες και έμπειρο προσωπικό, προσφέρει σε εμάς τους γιατρούς ένα τεράστιο εφόδιο και εργαλείο, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ασθενείς ολοκληρωμένη φροντίδα. Ταυτόχρονα, με το μεγάλο φάσμα εξετάσεων που παρέχει, συμβάλλει στην παραμονή των πολιτών στην περιοχή γιατί δεν αναγκάζονται να αναζητούν υγειονομική περίθαλψη σε μεγάλα αστικά κέντρα».

Η εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό σχήμα της Αλεξάνδρας Μπουνάτσα.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι