ΦΣ  ΚΟΖΑΝΗ: “Ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Κάτανα για την προσφορά του”

30 Σεπτεμβρίου 2024
22:03

 

Η ομάδα της Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον πρώην γενικό αρχηγό της, κ. Παναγιώτη Κάτανα, για την πολύτιμη συνεισφορά του στο σωματείο μας.

Με κατανόηση για την απόφαση του να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και είναι βέβαιο ότι η στήριξη του και η αφοσίωση του στην ομάδα μας θα συνεχίσει να είναι αδιάκοπη.

Με εκτίμηση

Η διοίκηση

Ένα σχόλιο

  • Συλλυπητηρια στην ομαδα της Κοζανης, λογω το οτι υπαρχει καθημερινο δελτιο αποχωρησεων, ωφειλουμε να στηριξουμε ολους οσους καθημερινα επιμενουν καιι μενουν εστω και μια μερα παραπανω. Καθημερινα οταν ενας ενας ανακαλυπτει που πραγματικα ηρθε, για να μην υπαρχει μαζικη φυγη και η ομαδα αναγκαστει και παιξει με την οικογενεια της διοικησης, ωφειλουμε να στηριξουμε.. και παλι συλλυπητηρια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι