kozan.gr: Δημοσιεύτηκε στην “Διαύγεια” η απόφαση τροποποίησης του ορισμού των Αντιπεριφερειάρχων και της έμμεσης αποδοχής της παραίτησης του Χ. Γκοβεδάρου

1 Οκτωβρίου 2024
21:26

 

Δημοσιεύτηκε στην “Διαύγεια” η απόφαση τροποποίησης του ορισμού των Αντιπεριφερειάρχων και της έμμεσης αποδοχής της παραίτησης του Χ. Γκοβεδάρου

 

Κλικ εδώ

25 σχόλια

    • Για μια προσωπική κόντρα αδειάζει όσους τον ψήφισαν και τον τόπο του. Οι μαχητές παλεύουν δεν λακίζουν με την πρώτη δυσκολία. Τα άλλα είναι παραφιλολογιες και μικροπολιτικη που γράφονται από τους κύκλους του Χάρη

  • Αμανάτιδη έπραξες το ορθόν. Άμεσα αντανακλαστικά και άργησες πολύ. Αν ήσουν έτσι από την αρχή δεν θα κουνιόταν κανένας μπροστά σου. Βάλε τάξη εσύ είσαι ο αρχηγός.

    • Απαράδεκτος και ακατάλληλος ο Αμανατίδης ως Περιφερειάρχης ήδη
      απέτυχε. Οι μάσκες έπεσαν .
      Απαράδεκτος και ο Βύζας .

      Λάθος του Γκοβεδάρου να παραιτείται .

    • Έλεος πια μαυτη την καραμέλα σας που δεν τελειώνει ποτέ.Ανεξαρτητος κατέβηκε για την περιφέρεια και όχι για αρχηγός κόμματος.Την επόμενη φορά που θα ψηφίσεις εσύ που παραπλανηθηκες από τον δήθεν ανεξάρτητο πριν πας στην κάλπη να ζητάς και την κομματική ταυτότητα του υποψηφίου.Αυτο μάλλον έχει αξία για σένα.Ειναι το πιο αξιοκρατικό κριτήριο για να πάει κάποιος μπροστά.

  • πιστευω θα το μετανοιωσει πικρα ο αμανατιδης που κρατησε τον βυζα και πεταξε τον γκοβεδαρο αλλα θα ειναι πολυ αργα

  • Αν για μια εμπάθεια προτιμάς το δράμα από το να τιμήσεις όσους σε ψήφισαν, τότε καλά κάνεις και επιλέγεις να ξαναπάς στον ρόλο του εκ του ασφαλούς σχολιαστή των πάντων, παραιτουμενος των ευθυνών σου.

  • Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

    ΙΔΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ .

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

    • Για πες μας ποιος ή ποια πολιτικός της Κοζάνης δεν ήταν υποτακτικος; Ο Αμανατιδης κληρονόμησε, γέφυρα Σερβίων παρατημένη, απολιγνιτοποιηση χωρίς εναλλακτική ( υδρογόνα ανύπαρκτα, ΑΠΕ προαποφασισμενες, οδικό δίκτυο σε εγκατάλειψη μια σήραγγα άνευ πρακτικής σημασίας, τουριστικό πλάνο ανύπαρκτο, αεροδρόμιο σε εγκατάλειψη, χρέη ΔΕΥΑΚ, ΔΕΤΥΠ με ότι συνεπάγεται.) Ας τον αφήσουμε 5 χρόνια να δούμε τι μπορεί να καταφέρει.

    • Μη μπερδεύετε τη βούρτσα με την κλιτσα . Δεν υπάρχει κανένα θέμα ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ . Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και έδειξαν και οι δυο τα πραγματικά τους πρόσωπα χωρίς να καταλάβουν ότι έχουν πλέον θεσμικό ρόλο.Διότι σε αυτή την κόντρα δεν φταίνε σε τπτ η Πουταχίδου και ο Λυσσαρίδης .

  • Κανονικά πρέπει να παραδώσει την έδρα. Δε μπορεί να κρατάει την έδρα σε έναν συνδυασμό στον οποίο καταγγέλλει τον αντιπεριφερειάρχη για τέτοιες πράξεις και ο επικεφαλής αδιαφορεί.

  • Αμανατίδης απέτυχες τραγικά.
    Ανικανότητα Διοικησης .

    Κάκιστα παραιτήθηκε ο Χάρης Γκοβεδάρος !

    Επρεπε να μείνει και να δώσει την μάχη να προστατεύση τον τόπο
    από τον επικίνδυνο Περιφερειάρχη και τους περί αυτόν .

  • Αμανατιδη και Βύζα την πατήσατε , όπως και όλη η παράταξη σας που δεν
    στηρίξατε τον Γκοβεδάρο που είχε δίκαιο .
    Τώρα γιά σας αρχίζουν τα δύσκολα .
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!!!

  • Ο πιο δραστήριος και παραγωγικός Ανιπεριφερειάρχης αποτελεί παρελθόν , κληρονόμησε την ευθύτητα και την εντιμότητα του Πατέρα του. Ακόμη μια πενταετία στην Περιφέρεια χαμένη.

  • Ευτυχως διορθωσε τα πραγματα η φαρμακκη με το χωροταξικο τουρισμου και απο Δυτικη Μακεδονια γινομαστε δυτικη μπανανια, παλι καλα ουφ.!

  • Οι Κοζανίτες σε πιστέψαμε Χάρη και σε ψηφίσαμε. Έπρεπε να μείνεις να παλέψεις και να τιμήσεις την ψήφο μας. Τον Βύζα δεν τον γνωρίζαμε αλλά έπρεπε να μείνεις ακέραιος και σταθερός απέναντι στον κάθε Βύζα και να τον ‘ξεγυμνώσεις’. Ο Περιφερειάρχης απλός παρατηρητής, παγωμένος βασιλιάς, λυπάμαι πολύ για την τροπή των πραγμάτων……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι