kozan.gr: Κι επίσημα η ΔΕΗ ενημερώνει την ΔΕΥΑ Κoζάνης ότι η, από 18/2/2019, μεταξύ τους σύμβαση παροχή θερμικής ενέργειας θα έχει ισχύ έως και 31/12/2025, λόγω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων 3, 4 & 5 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Το έγγραφο που σας παρουσιάζει το kozan.gr

2 Οκτωβρίου 2024
08:22

Κι επίσημα η ΔΕΗ ενημερώνει την ΔΕΥΑ Κoζάνης ότι η από 18/2/2019, μεταξύ τους σύμβαση παροχή θερμικής ενέργειας θα έχει ισχύ έως και 31/12/2025, λόγω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων 3, 4 & 5 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει η κυβερνητική δέσμευση από τα χείλη του Πρωθυπουργού, με δηλώσεις του το 2013, όταν βρέθηκε στην περιοχή, πως: “H τηλεθέρμανση είναι εδώ για να μείνει και θα βρούμε άλλους ενεργειακούς τρόπους για να εξασφαλίσουμε ότι αυτή η υποδομή θα εξακολουθήσει να ζεσταίνει τα σπίτια σας”, γεγονός που ερμηνεύτηκε πως δεν πρόκειται να σταματήσει η παροχή θερμικής ενέργειας από την ΔΕΗ μέχρι να δημιουργηθεί ο νέος Σταθμός Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Αποδοτικότητας (ΣΗΘΥΑ). Μένει να δούμε αν θα συμβεί αυτό στην περίπτωση που η ΣΗΘΥΑ δεν είναι έτοιμη μέχρι 31/12/2025. Το έγγραφο που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

 

 

7 σχόλια

  • Το κράτος των Αθηνών μας έχει κυριολεκτικά για πέταμα. Η Κοζάνη τους πέφτει μακριά. Οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές απουσιάζουν από οτιδήποτε σημαντικό και ουσιώδες!

  • Οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να μπουν μπροστάρηδες για να φύγει και να ξεπατωθεί η σημερινή ΔΕΗ απ’ την περιοχή. Αυτή που έγινε δεκτή στην περιοχή μας πριν δεκαετίες ήταν η 100% ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ. Αυτό το πράγμα που κατάντησαν τη “Δ”ΕΗ συμπεριφέρεται στην περιοχή μας όπως το Αμερικάνικο ιππικό στους Ινδιάνους.
    Για να καταλαβαίνουμε τώρα τι έκαναν: υπερφορολόγησαν το πετρέλαιο θέρμανσης για να φαίνεται πιο φθηνό το φυσικό αέριο και να πάει ο κόσμος εκεί.
    Απαγόρευσαν κάθε εναλλακτικό καύσιμο, για να πάει ο κόσμος στο φυσικό αέριο.
    Έκαναν το ηλεκτρικό ρεύμα πανάκριβο, για να μη μπορείς να ζεσταθείς με ηλεκτρικά σώματα.
    Ψήφισαν νόμο για να πάμε υποχρεωτικά από το 2027 σε αντλίες θερμότητας, οι οποίες είναι πανάκριβες κι εντελώς ασύμφορες.
    Δοξάστε τους! Ή “να τους πάρουμε με τις πέτρες!”

  • Ο Κωνσταντινίδης και ο Παπαδόπουλος πρέπει να πάρουν καθαρή θέση.
    Η κυβέρνησή τους επέβαλε την ανεξέλεγκτη απολιγνιτοποίηση την οποία αυτοί στήριξαν.
    Τώρα ήρθε η ώρα των εξηγήσεων.
    Μην κρυφτείτε.

  • Τελικά είτε χρωστάς (ΔΕΤΗΠ) είτε δεν χρωστάς (ΔΕΥΑΚ) τηλεθέρμανση ΔΕΝ θα έχεις! Οι κυβερνητικοί “φίλοι” μας έχουν αποδείξει πόσο πολύ μας αγαπούν! Ακόμα και η Πτολεμαΐδα 5 να συνδεθεί δεν θα λειτουργήσει πέραν του 2026, οπότε ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΟΥΜΕ! Καλύτερα να ετοιμαστούμε για χοντρές μάλλινες κάλτσες, διπλές πιτζάμες και να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε το πολιτικό προσωπικό της περιοχής μας σε αυτοδιοίκηση και βουλή.

  • Η δευακ να ετοιμάζεται για αποζημιώσεις προς τους πελατες της. Όπως τα έπαιρνε χοντρά με τα τέλη σύνδεσης τώρα πρέπει ή να βρει βιώσιμες και συμφέρουσες λύσεις ή να πληρωσει. Όσο για τα σχόλια ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα πρέπει να κάνουν την δουλεία τους μην περιμένετε τίποτα. Απλοί ναινεκοι κλακαδοροι είναι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι