kozan.gr: Δεν είναι το ίδιο αισιόδοξος, όσο εμφανίστηκε με δηλώσεις του την προηγούμενη φορά, ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της συμφωνίας των τριών Δήμων (Κοζάνης, Εορδαίας & Αμυνταίου) με την ΔΕΗ για την επόμενη μέρα της Τηλεθέρμανσης και μέχρι τη στιγμή της λειτουργίας της ΣΗΘΥΑ: “Είμαστε τόσο κοντά, όσο και μακριά”, ανέφερε χαρακτηριστικά (Βίντεο)

2 Οκτωβρίου 2024
19:59

Δεν είναι το ίδιο αισιόδοξος, όσο εμφανίστηκε με δηλώσεις του την προηγούμενη φορά, ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης σε ό,τι αφορά το κλείσιμο της συμφωνίας των τριών Δήμων (Κοζάνης, Εορδαίας & Αμυνταίου) με την ΔΕΗ για την επόμενη μέρα της Τηλεθέρμανσης και μέχρι τη στιγμή της λειτουργίας της ΣΗΘΥΑ: “Είμαστε τόσο κοντά, όσο και μακριά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

9 σχόλια

  • Η συμφωνία είναι γνωστή και στους 3 και δεν έχει καμία σχέση με όσα συζητούσαν τόσο καιρό…. Προς τι τα μισόλογα;

  • Ετοιμάστε τις ξυλοσομπες. Ούτε καν πετρελαίου γιατί ο κουλης θα το απαγορεύσει . Πρέπει να σώσει μαζί με όλα τα υπόλοιπα και τον πλανήτη ο μεγάλος ηγέτης!!.

  • Με αυτούς που μπλέξαμε..και θα κρυωσουμε..και θα πεινάσουμε… αλλά καλά να πάθουμε…οι επιλογές πληρώνονται

  • Ο φίλος σου Λάζαρος Μαλούτας τί έκανε για να μην κρυωσουμε;

    Ο χειροκροτητης σου και υποψήφιος με το συνδυασμό σου Κυριάκος Μιχαηλίδης τί έκανε για να μην κρυωσουμε συγκυβερνωντας 4 χρόνια τον δήμο Κοζάνης;

    Ο υπάλληλος σου στην ΑΝΚΟ Ευάγγελος Σημανδρακος τί έκανε για να μην κρυωσουμε συγκυβερνωντας 4 χρόνια τον δήμο Κοζάνης;

    Τέρμα το δούλεμα.

  • Τα ιδια και για την επένδυση των μπαταριών στη αρχή έλεγε βαίνει καλώς μετα ειπε ουτε κρύο ουτε ζεστη ουδέτερα πράματα τον μάθανε τωρα
    Μόνο δυο τρεις δημοσιογράφοι μας λενε για το ποσο τέλειος ειναι. Ο κόσμος όμως κατάλαβε

  • Θα τον ζητησουμε τον Κασαπιδη και τον Καρυπιδη,αλλά………Ετουτος εδω ειναι μονο για δηλωσεις και φωτο.Εργο μεχρι σημερα μηδεν.Οταν ηταν βουλευτης συναντηθηκε με τον τοτε υπουργο μεταφορων Κ.Α.Καραμανλη για το δρομο Κοζανη – Λαρισα και το δελτιο τυπου, αν θυμαμαι καλα,ελεγε οτι οπου ναναι ξεκιναει ο δρομος .Εχω χρονια να παω στη Λαρισα μηπως εγινε και δεν το εμαθα;

  • Μα αφου διαπραγματεύεται τέλεια , μα ειναι τεχνοκράτης , μα κανει δυο τρεις συνάντησεις ταυτόχρονα.
    Πως είμαστε τωρα τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρυά ;
    Πέφτω απο τα σύννεφα

  • Λίγος. Και ο ίδιος και οι 3 δήμαρχοι. Την πιο κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της περιοχής, στο τιμόνι είναι οι λίγοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι