kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η συνεστίαση στην Κοιλάδα, με πρωτοβουλία του Μίμη, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρη

3 Οκτωβρίου 2024
10:33

 

Σε συνεστίαση, στην Κοιλάδα, βρέθηκε,το βράδυ της Τετάρτης 2/10, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης, προσκεκλημένος του υποψηφίου του συνδυασμού του Δημήτρη (Μίμη) Τσελεκίδη,  ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για την εν λόγω συνάθροιση, αναλαμβάνοντας και τα έξοδα του κυρίου γεύματος (κατσίκι). Εκτός του Δημάρχου, από πλευράς Δήμου Κοζάνης, παρέστησαν ο Γ.Γ. Π. Αλειφέρης κι ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Μετάβασης, Γ. Αλεξανδρίδης, ενώ στο τραπέζι ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρεπάνου Φ. Παπαδημητρίου καθώς  και σειρά ακόμη  φίλων του Δ. Τσελεκίδη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του. Θέματα συζήτησης η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά και η πορεία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης.

H Xύτρα

 

 

 

 

11 σχόλια

  • Σύμφωνα με πληροφορίες αγαπητό Κοζάνη, ζητήθηκε η επέκταση της τηλεθέρμανσης μέχρι τον Πολύμυλο, ιδέα την οποία ο πραγματικά αγαπητός Δήμαρχος μας βρήκε εξαιρετική, τονίζοντας μάλιστα ότι με λίγη πίεση προς την ΔΕΗ, θα μπορέσει η ίδια να χρηματοδοτήσει ΚΑΙ αυτό το έργο. με βάθος υλοποίησης τους 12 μήνες από τώρα…
    ΥΓ Ελπίζω σε δημοσίευση της αποκλειστικότητας που σου δίνω

  • Πρώτος , όπως πάντα, στην μάσα και στις φωτογραφίες ο δήμαρχος. Στο μεταξύ η ΔΕΗ έδωσε ένα χρόνο ζωής ακόμη στην τηλεθερμανση , αλλά ποιος ασχολείται με τέτοιες βλακειες. Εδώ έχουμε τραπεζωματα , πανηγύρια, σε λίγο αρχίζε καιι η περίοδος της βασιλόπιτας!!!!

  • Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι.
    Θα έπρεπε να ντρέπεστε να βρίσκεστε μαζί με άτομα που χρησιμοποιούν δημόσια την καταγωγή κάποιου και το φύλο του ως βρισιά. Το να είσαι γυναίκα και Αλβανιδα δεν σε κάνει κατώτερο άνθρωπο.

    • Kι αν ισχυει αυτο ρε μαστορα ποιος φταιει αυτος που προσκαλει ή αυτοι που παρευρισκονται. και ποιος ξερει αν σε ενα τραπεζι θα ειναι και καποιος αλλος. εσενα αν σε καλεσουν σε ενα παρτυ και εχεις εκει μεσα σε 30 ατομα καποιον που ηταν ψηφοφορς της χρυσης αυγης και σε βγαλουν φωτογραφια διπλα του ειναι σωστο να σου πουν διπλα στον Χρυσαυγιτη. είναι νορμαλ αυτο που λες?

  • Δήμαρχε επτά δημοτικούς συμβούλους έχει ο Ελλήσποντος ούτε ένας στο τραπέζι?? γιατί άραγε??ρε λες να ισχύει αυτό που ακούγεται???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι