Γρεβενά: Η Σαμαρίνα πενθεί το χαμό του Ιωνά Καρούση στην τρομοκρατική επίθεση στη Γιάφα

3 Οκτωβρίου 2024
11:54
Κανένα σχόλιο

Την θλίψη για το χαμό του 26χρονου Έλληνα, Ιωνά Καρούση, που έλκει την καταγωγή του από τη Σαμαρίνα Γρεβενών και σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, κατά τον χρόνο της πυραυλικής επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ, εκφράζει σύσσωμο το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού.

«Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στο μακρινό Τελ Αβίβ, με τον αδόκητο χαμό του νεαρού Ιωνά Καρούση, μετά από τρομοκρατική επίθεση σε σταθμό τραμ τής πόλης. Η Ελλάδα σήμερα πενθεί αλλά πενθεί και όλη η Σαμαρίνα, αφού ο Ιωνάς είχε και καταγωγή από το χωριό μας, γιός του Δημήτρη Καρούση και εγγονός της Φαίδρας Καρούση Τέγου. Επισκεπτόταν την Θεσσαλονίκη αλλά και την Σαμαρίνα συχνά» αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμαρίνας Ιωάννης Λυγούρας και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο 26χρονος, Ιωνάς Καρούσης, γιος γνωστού νεουροχειρουργού, ήταν σπουδαστής της αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και διέμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στα Ιεροσόλυμα.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι