Δήμος Κοζάνης: Προσομοιωτής πτήσης της Πολεμικής Αεροπορίας έρχεται στην πόλη μας! – Στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ με ελεύθερη είσοδο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Οκτωβρίου 2024
12:00

Δήμος Κοζάνης και ΔΗΠΕΘΕ σε συνεργασία με την Πολεμική μας Αεροπορία, διοργανώνουν, από κοινού, ένα μοναδικό εκπαιδευτικό τριήμερο για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας, σε όλες και όλους, τη δυνατότητα χρήσης ενός προσομοιωτή πτήσεως, με ελεύθερη είσοδο.
Ειδικότερα, η εν λόγω διαδραστική δράση, που θα δώσει την ευκαιρία μιας συναρπαστικής και αξέχαστης εμπειρίας πτήσης, όσο πιο κοντά γίνεται σε μια πραγματική πτήση, προάγοντας ταυτόχρονα τη γνώση για τις αεροπορικές δυνατότητες και την τεχνολογική πρόοδο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αναμένεται να λάβει χώρα από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, επί της οδού Τριών Ιεραρχών 2.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης που είναι η Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, θα είναι αφιερωμένη στα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, με ολοήμερο πρόγραμμα λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, αποκλειστικά για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας.
Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου 2024, ο προσομοιωτής θα είναι ανοιχτός για όλους τους πολίτες, με ολοήμερο και πάλι πρόγραμμα λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, δίνοντας επίσης τη δυνατότητα σε μεμονωμένες επισκέψεις παιδιών, συνοδευόμενα πάντα από γονέα ή κηδεμόνα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ.1).

3 σχόλια

  • Μετα το φιασκο με τις πανελλαδικες εξετασεις και το στραπατσο με τους λιγοτερους εισακτεους φοιτητες στη ΣΣΑΣ….κατονοησαμε πως τελικα ξεμειναμε και απο πιλοτους στην πολεμικη αεροπορια και προσπαθουμε απεγνωσμενα τωρα πλεον να βρουμε νεους κανοντας επικληση στο συναισθημα των παιδιων, διεγειρωντας τον ενθουσιασμο τους!!!! Σε τελικη αναλυση….παμε κατα διαολου στα παντα και δυστυχως οι νεες γενιες δεν θα εχουν λαμπρο μελλον στην Ελλαδα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι