kozan.gr: Ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σ. Κιάνας για την παραίτηση & ανεξαρτητοποίηση του Χ. Γκοβεδάρου: “Ο λόγος που τον οδήγησε στην παραίτηση είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει” (Bίντεο)

3 Οκτωβρίου 2024
17:34

 

Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης Σ. Κιάνα, στο West Channel, για την ανεξαρτητοποίηση του Χ. Γκοβεδάρου.

11 σχόλια

  • Εμας πάλι όχι
    Θα έχετε ακόμη περισσότερο χρόνο να πηγαίνετε και στα ταβερνεία καθε απογευμα να συζητάτε για τις πολιτικές σας καριέρρες και για μπίζνες
    Χωρις καρεκλα και οι δύο πλέον , απλά με σκαμπουδάκια !

  • Κύριε Κιάνα όπως παντα οι δηλώσεις σου στοχευμένες , μετρημένες δίχως εμπάθειες. Πέραν της φιλίας την οποία διαφυλάξατε την κρίσιμη στιγμή (προεκλογικά), αποτελείτε μια ελπίδα για την Κοζάνη.
    Τέτοιες φωνές και τέτοιες αξιοπρεπείς συμπεριφορές δεν τις έχουμε ξαναδεί σ αυτόν τον τόπο.

    • Κιάνα ο Χάρης στεναχώρησε τον Αμανατίδη πολλές φορές. Αυτό γιατί δεν το αναφέρεις. Εσύ τον Κασαπίδη που ξόδεψε για τους αγροτικούς δρόμους δεν τον στεναχώρησες αλλά όλα τα ψήφιζες.Βρήκατε τώρα όλοι την ευκαιρεία.

  • Σιγά σιγά θα ξυπνήσετε και θα συμφωνήσετε πολλοί με τον Γκοβεδαρο.Ειναι ήδη αργά για την περιοχή μας και θα είναι πολύ αργά όταν βγάλετε τις κομματικές παρωπιδες και δείτε την την καταστροφή που συντελείται στην περιοχή μας.

  • Εντάξει ο Κιάνας κάτι έπρεπε να πει…
    Ας γυρίσει πίσω στα προγράμματα του και στις δουλειές του κ ας πίνει τα τσίπουρα με τον Χάρη σε κάθε ευκαιρία.

  • Χάρη ο Αμανατίδης έχασε οτι πολύτιμο είχε. Μπράβο για τη λεβέντικη απόφασή σου. Κιάνα είστε νέοι και ωραίοι, συνεχίστε μαζί.

  • ΚΙΑΝΑΣ – Νο1 αν εβγαινε ο Κασαπιδης. Νο1 αν ηταν προεδρος στο ΤΕΕ, ΑΝ. Τωρα τιποτα. Εκτος παιχνιδιού, του καλου παιχνιδιου οχι του πολιτικου. Μην πιστεύετε τιποτα λοιπον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι