H τοποθέτηση του Προέδρου του “ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ” στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την συζήτηση του θέματος ” Λήψη Απόφασης σχετικά με το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ)” (Βίντεο)

4 Οκτωβρίου 2024
11:46

H τοποθέτηση του Προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την συζήτηση του θέματος ” Λήψη Απόφασης σχετικά με το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ)”.

17 σχόλια

  • Αν κατάλαβε τι είπε κανείς πέστε και εμένα δηλαδή τα μαγαζιά τώρα έκλεισαν το 2015 έως και το 2019 ήταν ανοιχτά αυτοί δεν είναι τοποθέτηση προέδρου λυπάμαι.
    λαϊκισμός είναι προέδρε είσαι εκτός θέματος.

    • Εντάξει βγήκε ένα νέο παιδί να μιλήσει σε αυτό τον τόπο καί εμείς πρέπει να βρούμε κάτι αρνητικό.Φτάνει φτάνει πια ρε παιδιά.

  • ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.

  • Απ’ότι φαίνεται ήρθε η ώρα για ενεργό δράση. Πολύ σωστά τοποθετήθηκε ο κ. Φασίδης γιατί επιτέλους έχουν και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ φωνή που πρέπει να ακουστεί σε όλους τους χώρους!

  • Το “όλοι μαζί” το είπες από την πρώτη μέρα που βγήκες και αποδεικνύεις ότι το πιστεύεις πραγματικά. Δεν είσαι μόνο λόγια!!! Μπράβο πρόεδρε, συνέχισε και είμαστε μαζί σου!!!

  • ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΑΠΛΗΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΣΜΟΥ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  • Όταν η απολιγνιτοποιηση έχει καταργήσει τόσες θέσεις εργασίας και πρόκειται να θάψει άλλες τόσες, τι περιμένετε??? Όχι πόλη των γερόντων….. νεκροταφείο θα καταντήσουμε!!! Ενωθείτε και κάντε την διαφορά!!!

  • Δυνατό ξεκίνημα πρόεδρε! Έχουμε ελπίδες και τις βασίζουμε επάνω σου. Κάποιος πρέπει να έχει φωνή επιτέλους! Και μη διαβάζεις όσα λένε οι ανώνυμοι κακοπροαίρετοι που ψηφίζουν αυτούς που μας καταστρέφουν.

  • Ήρθαν κατέστρεψαν την περιοχή τα κλείνουν καί φεύγουν με συνέπεια ανεργία, εξαθλίωση οικονομικά σε πόλους καί σε αυτούς που εργάζονται ακόμα μεταθέσει που δεν ξέρουν που θα τους στείλουν.Γιαννη συνέχισε έτσι δυναμικά μπας καί σώσουμε αυτόν τον τόπο.

  • Ο πιο “καθαρος” λογος απο εναν καθαρο Ανθρωπο .Η ηθική του σε συνδιασμό με το μεράκι του για δικαιη διαχείριση όσων συμβαίνουν στο εργασιακό κομματι της ΔΕΗ θα διαπρέψουν μεσα απο τα λογια κ τα εργα του… συνέχισε προεδρε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι