Η Νέα Αριστερά ΠΕ Κοζάνης διοργανώνει Ανοιχτή Εκδήλωση – Συζήτηση, τη Δευτέρα  7 Οκτωβρίου, στις 18:30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

4 Οκτωβρίου 2024
13:12

Η Νέα Αριστερά ΠΕ Κοζάνης διοργανώνει Ανοιχτή Εκδήλωση – Συζήτηση  τη Δευτέρα  7 Οκτωβρίου, στις 18:30 ,στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης ( Ζαφειράκη 4). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βουλευτής της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Θα παρέμβουν:

-Χάρης Τσεβεκίδης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

-Γιώργος Χατζησάββας, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτολεμαΐδας.

-Λευτέρης Ιωαννίδης, πρώην Δήμαρχος Κοζάνης.

Η Νέα Αριστερά ανοίγει την συζήτηση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,την ώρα που βαθαίνει η πολιτική δυσαρέσκεια για την επιδείνωση των όρων ζωής στον τόπο μας και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής.

Στην πορεία προς το πρώτο της συνέδριο ,στις 7-10 Νοεμβρίου, η Νέα Αριστερά καταθέτει μια συνολική πολιτική πρόταση , για μια σύγχρονη , μαχητική και ριζοσπαστική Αριστερά στο πλευρό των πολλών και ενάντια στα συμφέροντα των λίγων. Παράλληλα , καταθέτει έξι προγραμματικές προτάσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας.

Νέα Αριστερά ΠΕ Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Ναι υπαρχει.
    Να παραδώσετε τις έδρες στο ΣΥΡΙΖΑ και να εξαφανιστείτε με τα προβλήματα που δημιουργήσατε ακομα και στον πρόεδρο Α Τσίπρα ατομικα και ομαδικά με ομπρέλες και αλλες κλίκες-ομάδες για την ατομικη σας εξυπηρέτηση.!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι