kozan.gr: Το “καρφί” του Χ. Γκοβεδάρου: “Να προσπαθείς να δημιουργήσεις για όλη τη Δυτική Μακεδονία και στο τέλος να εισπράττεις μάθημα Αγνωμοσύνης…”

5 Οκτωβρίου 2024
18:14
Να τα δίνεις όλα, εις βάρος της δουλειάς σου και της οικογένειας, σε μία θέση “ναρκοπέδιο” με τεράστιο όγκο και γεωγραφικό εύρος, με ατελείωτες ώρες και χιλιόμετρα, καθημερινά επτά μέρες την εβδομάδα στις ευθύνες, στην επικινδυνότητα, στα προβλήματα, ταυτόχρονα να προσπαθείς να δημιουργήσεις για όλη τη Δυτική Μακεδονία και στο τέλος να εισπράττεις μάθημα Αγνωμοσύνης…
Στα “πενήντα φεύγα” μου, μόνο ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες έχω για αυτό το μάθημα ζωής.
Εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια εις όφελος του τόπου…

23 σχόλια

    • Επειδή ακουω διαφορά , περί δουλειάς τρέξιμο αποτέλεσμα ,
      Ένα έχω να πω για το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μακεδονίας , το χωροταξικο του οικοπέδου του πανεπιστημιου στη ΖΕΠ, δεν ξέρει καν ότι υπάρχει… Γιατί αν ξέρει ας μας γράψει σε ποια φάση βρίσκεται …
      Δεύτερο τα τσιπούρα και τα κρασιά στα πανηγύρια που όλοι τόσο αγαπάμε από το μεσημέρι ως την άλλη μέρα το πρωί είναι ευχαρίστηση και ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…
      Τρίτον ότι σε έβρισε σε έβρισε ο συνάδερφος σου και είναι απαράδεκτο..

  • Ε νομίζω φτάνει.
    Κάτι μου λέει ότι ανά 2 μέρες θα έχουμε και ένα post να μην τον ξεχάσουμε.
    Η πολιτική αγαπητέ χάρη είναι και διαφωνίες και προστριβές και πολλά άλλα. Η παραίτηση σου όμως δείχνει αδυναμία. Δε σε πίεσε κανένας ήξερες τις αρμοδιότητες σου.
    Και οι άλλοι δουλειές έχουν δεν ξύπνησαν αντιπεριφερειάρχες. Φτάνει η κλαψα.
    Ας καθόσουν. Από τον πρώτο μήνα έλεγες έξω θα φύγω και θα φύγω . Όλη η Κοζάνη μιλάει για την γκρίνια σου.
    Θες και Δήμο Κοζάνης. Δε μπορείς να διαχειριστείς τα χιλιόμετρα θα διαχειριστείς 70000 άτομα ;;;;;;

  • Οταν το εγώ σου είναι μεγαλύτερο απο το σκοπό σου ,επαναστάτης να μη δηλώνεις. Πήγαινε για ύπνο δε χάθηκαν οι μέρες. Παραμυθιάζεσαι και αύριο πως γράφεις ιστορία.

  • Η καρδιά του αχάριστου μοιάζει με την έρημο, που απορροφάει όλη την ουράνια βροχή, χωρίς να παράγει τίποτε. (Λαβατέρ)

    Ο αχάριστος άνθρωπος, ισοδυναμεί με κήπο, στον οποίο ενώ εσύ φυτεύεις λουλούδια, φυτρώνουν κατόπιν μόνο γαϊδουράγκαθα και αποκρουστικές τσουκνίδες. (Σκουρής)

  • Αγαπητέ Χάρη είναι γεγονός ότι με ξάφνιασε μέσα στο καλοκαίρι μέσα στη ζεστά ήσουν στο Χρώμιο Κοζάνης να λυσεις τα χρόνια προβληματα! Ο θεος να σε έχει καλά εσένα και την οικογένεια σου!!!

  • Παληκαρι μου.
    Αν δεν έπαιρνες αμοιβή εχεις δικιομ.
    Αν έπαιρνες αμοιβή τότε συγνώμη αλλά όχι άλλο σανο.
    Θέλουμε πραγματικά σοβαρούς που να μπορούν να μας εκπροσωπησουν..

    Σε παρακαλώ κοζαν διερεύνηση αν αμοιβοταν η όχι ο Γκοβεδαρος.!

  • ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ…ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

  • Το ήξερες ότι θα χάσης απο την δουλειά σου γιαυτό η περιφερεια σε πλήρωνε
    Εσύ έκανες την επιλογή σου γιαυτό σταματά να μας ζαλιζης .

  • Χάρη έχεις δίκιο σε όλα και όλοι καταλάβαμε τι έγινε. Αν συνεχίσεις όμως να ανακυκλώνεις το θέμα θα καταντήσεις γραφικός και θα το χάσεις το δίκιο. Μην τους κάνεις τη χάρη.

  • Άστα Χαρη!!
    Η “πολιτική” στον τόπο μας δεν παίζεται με όρους εντιμότητας και αναγνώρισης αξιοσυνης.
    Αλλιώς δε θα ειμασταν σ αυτά τα χάλια

    Θα δεις
    Από δω και πέρα πόσοι θα βγουν φωτογραφίες με το έργο σου.
    Δεν υπάρχει ντροπή
    Αν κάποιος κάνει κάτι σπουδαίο, θα πέσουν αμέσως να τον φάνε και μετά θα οικειοποιηθούν το έργο του.
    Εκβιαστες συνειδήσεων και εν ψυχρώ εκβιαστες .
    Μ αυτούς μείναμε
    Οι καλοί φύγανε έξω…..

  • Είναι χαρακτηριστικό δείγμα των ανθρώπων που απαρτίζουν την διοικούσα παράταξη. Το βασικό τους κίνητρο ειναι η προσωπική προβολή. Τώρα θα τον λείψουν οι φωτογραφίες και τα δελτία τύπου. Θα μας ταράξει στις αναρτήσεις.

  • ουδεν ασφαλεστερος εχθρος εκ του ευεργετηθεντος χαρη,θα το μετανοιωση ο αμανατιδης αλλα θα ειναι αργα,ας κρατησει διπλα του αυτους που επελεξε και ας αφουγκραστει τι λεει εξω η κοινωνια για αυτους που σε καθιβρυσαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι