prwtoselida


       

Γιώργος Αμανατίδης: “Φαίνεται ότι καταλήγουμε σε μία συμφωνία με το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΗ επωφελή για τους δήμους και τους συμπολίτες μας”

7 Οκτωβρίου 2024
11:42

Στη συνάντηση που είχα, για το θέμα των τηλεθερμάνσεων, με τους επικεφαλής των συνδυασμών στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τον κ. Κασαπίδη, την κ. Ζεμπιλιάδου, τον κ. Στολτίδη, παρουσίασα αναλυτικά τους στόχους που είχαμε θέσει, μαζί με τους δημάρχους, όταν ξεκίνησα τη διαπραγμάτευση και τα αποτελέσματα τα οποία πετύχαμε. Έγινε κοινά αποδεκτό ότι μαζί με την ομάδα διαπραγμάτευσης πετύχαμε μέχρι τώρα το σύνολο σχεδόν των στόχων, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων και των οικονομικών υποχρεώσεων.


Έγιινε επίσης κατανοητό ότι σε ένα πεδίο όπου όλοι έχουν διαφορετικά συμφέροντα, η εύρεση μιας συνισταμένης είναι δύσκολη όχι όμως μη πραγματοποιήσιμη. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι καταλήγουμε σε μία συμφωνία με το ΥΠΕΝ και τη ΔΕΗ επωφελή για τους δήμους και τους συμπολίτες μας.

Νωρίτερα από τη συνάντηση με τους επικεφαλής των συνδυασμών του Π.Σ. είχαμε και τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Κοζάνης με τους δημάρχους των ενεργειακών δήμων και τους εκπροσώπους των δημοτικών επιχειρήσεων όπου υπήρξε ανάλογη ενημέρωση και συντονισμός για το τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης. Επιδιώκουμε να ρυθμιστούν όλες και οι τελευταίες λεπτομέρειες, για την οριστική και επίσημη συμφωνία.

9 σχόλια

  • Λεξεις του τυπου “φαινεται” “ισως” “μαλλον” “δεν πιστευα” απο την κεφαλη της δυτικης μακεδονιας που την ρημαξαν κλεινοντας ΔΕΗ και βαζοντας αναρχα φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες. Λυπαμαι

  • Αν δεν γίνει γνωστή η συμφωνία και οι όροι αυτής κανένας δεν είναι σίγουρος για το τι αυτή περιλαμβάνει στα λεγόμενα ψιλά γράμματα
    Έχουμε υπομονή και η κριτική στη συμφωνία θα γίνει όταν αυτή γνωστοποιηθει

  • Με τα φέσια των τηλεθερμανσεων και τους υπέρογκους μισθούς των εργαζομένων στις επιχειρήσεις τηλεθέρμανσης τι θα κάνετε;
    Πάλι εμείς οι αμέσως και εμμέσως φορολογούμενοι θα πληρώσουμε την νύφη;

  • ΛΥΠΑΜΑΙ ….ΚΡΑΤΩ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ!
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΟΠΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ…ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

  • Μήπως κ. Αμανατίδη κάνει να μάθουμε τι λυπητερή μας ετοιμάζεις;
    https://youtu.be/C-zvOvi5Fkg
    Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα…

    Τα ρούχα μου παλιώσανε και δεν αντέχουν
    τρύπες στα γόνατα από τις υποκλίσεις
    τσέπες ξηλωμένες απ’ τα κέρματα
    χαλασμένα φερμουάρ, χάσκουν χρεοκοπία
    Το κορμί μου μελανιασμένο
    μες το κρύο σαν λάθος
    που δεν το παραδέχεται κανένας
    γυρνάει και ζητά τη ζεστασιά σου

    Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα…

  • Εδώ το δάσος χάνουμε και εσείς μας μιλάτε για το δέντρο. Έρχεται μελλοντική καταστροφή για την περιοχή και κανείς δεν κάνει τίποτα. Δεν μας είπατε ποιος θα πληρώσει το μέρος των χρεών που ανάλογη για τις αντίστοιχες Δ.Ε.Υ.Α., μάλλον αυτό δεν χιάζετε φαντασία “ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ “.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι