Φ.Σ Κοζάνη: Ανάληψη καθηκόντων Τεχνικού Διευθυντή από τον κ. Αποστόλη Καραχάλιο

7 Οκτωβρίου 2024
20:48
Η διοίκηση της ομάδας Κοζάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη καθηκόντων Τεχνικού Διευθυντή από τον κ. Αποστόλη Καραχάλιο.

Ο κ. Καραχάλιος, απόστρατος αξιωματικός, έχει διατελέσει σύμβουλος του Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης, καθώς και υπεύθυνος ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣ Κοζάνης.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ομάδας μας.

 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κοζάνης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

5 σχόλια

  • Τελικά ο Γιαννάκης όπως απέδειξε όποιοσδήποτε μπορεί να γίνει δήμαρχος στην πόλη της Κοζάνης.

    Τι σημασία έχει αν είναι ΣΥΡΙΖΑ και πλαισιώνεται από νεοδημοκράτες ΠΑΣΟΚους και ακροδεξιούς.

    Αν έχει την ικανότητα να δώσει σε όλους κάποια θέση και χαρτζιλίκι τότε θα πετύχει το στόχο του και θα κουνάει το δάχτυλο σε όλο το δημοτικό συμβούλιο.

    Όπως βλέπουμε οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει οτιδήποτε.

  • Καλοπροαίρετα καποιες απορίες να μας λύσετε. Εκεί στην Κοζάνη γνωρίζουν τι σημαίνει τεχνικός διευθυντής σε μια ομαδα
    Ο κ. Καραχάλιος γνωρίζει ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός τεχνικού διευθυντή ; Για ποια εμπειρία και ποιες γνώσεις μιλάτε ; Γνωρίζει από τεχνικά προγράμματα ; Από προγράμματα προπόνησης Από τεχνικά θέματα ποδοσφαιριστών προπονητών Α ρε Χάρη ποιος τη χάρη σου θα παίρνεις εντολές και τα προγράμματα προπόνησης κλπ από τον τεχνικό διευθυντή Χάθηκε ο κόσμος να δοθεί άλλος τίτλος στον κ Καραχάλιο ; Τα κάνατε όλα ισιωμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι