kozan.gr: Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Τελικά το θράσος της αντιπολίτευσης είναι απύθμενο.”

7 Οκτωβρίου 2024
23:40

Τελικά το θράσος της αντιπολίτευσης είναι απύθμενο.
Πριν δύο χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων αποφάσισε με την τότε πλειοψηφία να μην γίνει αξιοποίηση των Δημοτικών Δασών με την βοήθεια των διαχειριστικών μελετών.
Η Δημοτική Αρχή μη έχοντας άλλη επιλογή τότε προσπάθησε να βρει και πάλι λύση αλλά δεν έλαβε ποτέ απάντηση από τον ΓΓ Δασών μιας και η εφαρμογή της διαχειριστικής μελέτης είναι υποχρεωτική από τον νόμο.
Μετά από δύο χρόνια η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί επιτέλους τις διαχειριστές μελέτες και βάζει μόνο για φέτος στο ταμείο του Δήμου από τα Δάση του Μεταξά της Ελάτης και της Καστανιάς μετά από δημοπρασία 200.000 ευρώ και δίνει δωρεάν καυσόξυλα σε όλους τους μόνιμους κατοίκους που έχουν κάνει αίτηση.
Οι ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από την αντιπολίτευση είναι:
Χάθηκαν ή όχι από τα ταμεία του Δήμου 400.000 ευρώ τα δύο προηγούμενα χρόνια θα οποία θα πήγαιναν στις τοπικές κοινωνίες;
Έμειναν χωρίς ξύλα οι κάτοικοι της Ελάτης Λιβαδερού εξαιτίας της απόφασης του ΔΣ τα δύο τελευταία χρόνια;
Μάλλον αύξηση των εσόδων του Δήμου αλλά και η δωρεάν διάθεση καυσόξυλων στους Δημότες έχει ενοχλήσει πολύ την αντιπολίτευση η οποία προσπαθεί τις δικές της ευθύνες του παρελθόντος να τις φορτώσει στην Δημοτική Αρχή η οποία το μόνο ξέρει είναι να λύνει προβλήματα και
όχι να δημιουργεί νέα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ένα σχόλιο

  • 1.5 τόνο ξύλα και τα υπόλοιπα πανάκριβα και τα έσοδα στις τσέπες του Δήμου κατόρθωμα γελάει ολη η επαρχία ότι ο Δήμος Σερβιων κοροϊδεύει με μια χούφτα ξυλα τις βδομάδας .πες μας τι τιμή τα περνάν πριν και φέτος να μην πούμε εμείς και μας λες παπαγαλακια! μάλλον ζει σε τροπικό κλίμα το χειμώνα ο Δήμαρχος γιαυτό δεν ήξερε τι ποσότητα ξύλων να δώσει Και ξέρει από παπαγάλους! στα ορεινά χωρια που άφησε από ατομικές ανάγκες μόνο λύκους και αρκούδες έχει!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι