prwtoselida


       

Συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενών στις εκδηλώσεις εορτασμού των ελευθερίων της Ελασσόνας

9 Οκτωβρίου 2024
10:28
Κανένα σχόλιο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Κοπατσαραίων Επαρχίας Ελασσόνας που έγινε σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ελασσόνας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024  σε ένα χορευτικό αντάμωμα στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας, με αφορμή των εορτασμό των Ελευθερίων της πόλης της Ελασσόνας. Ήταν μια μουσική εκδήλωση-αντάμωμα συλλόγων που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή των Γρεβενών και δραστηριοποιούνται ανά την επικράτεια με κοινό στόχο της διάδοση και διάσωση της άυλης μουσικοχορευτικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:

18:30 Υποδοχή Χορευτικών – Συλλόγων

19:30 Συμμετοχή όλων των Συλλόγων στην κεντρική φωτογράφιση στις κερκίδες της Πλατείας Ποντιακού Ελληνισμού

20:00 Συμμετοχή στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας απο την Κεντρική Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου

21:00 Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας, Χαιρετισμοί Επισήμων, Χαιρετισμοί εκπροσώπων συλλόγων

21:30 – Συμμετοχή στην παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων στην Κεντρική Πλατεία

22:30 – Απονομές – Ανταλλαγή Δώρων

Συμμετείχαν:

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”

Η Χορευτική Ομάδα Δήμου Γρεβενών

Ο Σύλλογος Αβδελιωτών “Η Βασιλίτσα”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών Γρεβενών

Και ο Σύλλογος Απανταχού Κοπατσαραίων Επαρχίας Ελασσόνας “ΤΟ ΚΟΠΑΤΣΙ”

Γι αυτό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών, μετά και την τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Σύλλογο Απανταχού Κοπατσαραίων Επαρχίας Ελασσόνας “ΤΟ ΚΟΠΑΤΣΙ”  για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία και να συγχαρεί τον χοροδιδάσκαλο Αχιλλέα Κόκκινο, καθώς και τα μέλη του χορευτικού μας τμήματος για την καταπληκτική τους εμφάνιση.

Βίντεο και φωτογραφίες εδώ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι