prwtoselida


       

kozan.gr: Συνάντηση Κωνσταντινίδη – Παπαδόπουλου, στο Πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μποδοσάκη, με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη & τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη – Νωρίτερα, παρόμοια συνάντηση, είχε κι ο βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου

9 Οκτωβρίου 2024
16:05

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:30 της Τετάρτης 9/10 η προγραμματισμένη συνάντηση, στο Πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μποδοσάκη, στη Λεωφόρο Αμαλίας, μεταξύ των βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης, Κωνσταντινίδη – Παπαδόπουλου, με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη & τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Θανάση Νέζη. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Π.Ε. Κοζάνης με κυρίαρχο το ζήτημα των τηλεθερμάνσεων σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως η συμφωνία πακέτο, που βρίσκεται σε διαπραγμάτευση, θα “κλείσει” με τους όσο γίνεται καλύτερους όρους για την περιοχή. Νωρίτερα, παρόμοια συνάντηση, είχε κι ο βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου. Στη συζήτηση κυριάρχησε το αντίστοιχο θέμα της Τηλεθέρμανσης στο Αμύνταιο καθώς και το φλέγον ζήτημα που αφορά στη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου καθώς και η υπογραφή της σύμβασης για την εκπόνηση σχετικής μελέτης στην ΑΕΜΥ (Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας) με στόχο να καταστεί ένα υπερσύγχρονο και μεγάλο δημόσιο Κέντρο Αποκατάστασης.

kozan.gr

 

 

 

 

 

19 σχόλια

    • Δεν πηγαινουν να διεκδικήσουν “γιατί δεν πάνε “…..πηγαίνουν να διεκδικήσουν”γιατί πήγαν”…..ρε δεν παενετε λέω γω!!!!!Μπράβο και στους δύο βουλευτές μας που πήγαν και έθεσαν σε ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο το πρόβλημα της περιοχής ….για τσ’ υπόλοιπ
      σχουλιαστες..,..ετιμαζομαστ για “γελαδοκουρεμα”!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Τι εννοεί να εκφράζουν την αισιοδοξία…
    Πλάκα κανουν;
    Στην τύχη ολα;
    Αν δεν ξέρει η κυβέρνηση ποιος ξέρει.
    Άιντε φέτος από τύχη συμφωνία, του χρονου; τα επόμενα χρονια;
    Πρέπει να διασφαλίσουν ότι η τηλεθερμαση θα συνεχίσει να υπάρχει με τους καλύτερους για τους πολίτες όρους.
    Μητσοτάκη την επόμενη φορά το ποσοστό της ΝΔ στην Κοζάνη θα ξεκινάει από 1…
    Στα λέει ένας νεοδημοκρατης.

    • Ο Μητσοτάκης με τον Παπαθανάση έδωσαν εντολή στη ΔΕΗ για να κλείσει την τηλεθέρμανση με δήθεν 100.000.000 € χρέη που έπρεπε να τα πληρώσει το κράτος ή η ΔΕΗ.
      Τώρα ο Παπαθανάσης λέει ότι ελπίζει να υπάρχει τηλεθέρμανση στην Πτολεμαΐδα.

  • Αυτό που τόσο καιρό πέρα βρέχει στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, και περιμένουν μέχρι το “και πέντε” για να ασχοληθούν με το πρόβλημα, την ώρα που ο κόσμος στενάζει και αγωνιά αν θα μπορέσει να βγάλει το χειμώνα, αποκαλύπτει την προχειρότητα και τον ωχαδερφισμό που τους διακατέχει….

  • Και αφού λοιπόν ο Περιφερειάρχης ανέλαβε την κατάσταση, μίλησε, τους μάζεψε, διαπραγματεύτηκε, ξανά και ξανά, είπαν να εμφανιστούν οι εξαφανισμένοι αφού μύρισαν ότι το θέμα πάει για διευθέτηση.
    Ντροπή τους.

  • Και τι έγινε;
    Ένα διαχρονικό δικαίωμα της περιοχής θα μας το παρουσιάσουν ως “κατόπιν ενεργειών μου”…
    Πόσο πιο χαμηλά…

  • Από τα περιεχόμενα φαίνεται ότι πήγαν για να πάρουν από το πρωθυπουργικό γραφείο τα χαρτιά με το τι θα λένε και πώς θα πετούν τη μπάλα στην εξέδρα όταν τους ρωτούν για την τηλεθέρμανση… Μην ξεφτιλιστούν κιόλας!
    Υ.Γ. Μην ακούσω ότι εκφράσαν καμιά πρόταση υπέρ της περιοχής… Αυτό ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
    Ας μείνουν προς τα εκεί. Εδώ δεν προσφέρουν το παραμικρό!

  • Αν ψήφιζαν μόνο εργαζόμενοι βιοπαλαιστές του ιδιωτικού τομέα και όχι δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι, όλοι αυτοί δε θα εκλέγονταν ποτέ!

  • Μιχαλάκη είτε πήγες είτε δεν πήγες στην συνά ντηση το ίδιο κάνει, ποιός σε υπολογίζει και τι μπορείς να προσφέρεις, δεν έκανες τίποτα τόσα χρόνια τώρα θα κάνεις;

    • Ο Μιχαλακης που αναφέρεις μας πουλάει φούμαρα . Στις εκλογές του 2019 έλεγε για το όραμα του την σιδηροδρομική Εγνατία. Στις εκλογές του 2023 έλεγε για επέκταση της τηλε θέρμανσης στον κρόκο …

      Ολο ευτράπελα ειναι ο τυπος αλλα εμείς εδω τον βγάζουμε καμία 25αρια χρόνια . Πρεπει να το αναλύσουμε αυτο

  • Συνάντησε ο ανυπαρκτος τον πουθενά ηπιαν καφέ και θυμήθηκαν 10 Οκτωβριου να πουν αα εκει πανω τι θα κανουμε τελικα θα τους εξαφανισουμε απ τον χαρτη η οχι?
    Αντε γεια δεν προσφέρετε τιποτα στον κοσμο ουτε καν στους ψηφοφορους σας δηλαδη τους χρησιμους ανοητους βολεμενους που ονειρευονται οτι μαζί με σας και τον μπλε θιασο σας εχουν σταθεροτητα.

  • Ο Αμανατίδης έχει καιρό που έχει πάρει το θέμα επ’ώμου, και οι βουλευτές μας για να δείξουν ότι κάνουν και κάτι κανόνισαν μια συνάντηση στο 95′ και ξεβγήκαν από την υποχρέωση. Μπράβο κύριοι!

  • Μήπως πήγε ο Στάθης να τους μάθει πώς να κάνουν ποδαράκια με τη μπάλα; Και μετά αυτοί να του μάθουν πώς να τη στέλνει στην εξέδρα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι