prwtoselida


       

kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη για τις εξελίξεις με τις τηλεθερμάνσεις – Η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κοζάνης Κ. Βυζα(Φωτογραφίες & Βίντεο)

10 Οκτωβρίου 2024
11:44

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με σύνθημα «Για να μην παγώσουμε και να μην πληρώσουμε», πραγματοποίησαν, το πρωί της Πέμπτης 10/10, στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στην Κοζάνη, φορείς και και εργατικά Σωματεια της περιοχής, ζητώντας να μη  διακοπεί η παροχή ρεύματος στην ΔΕΤΗΠ και την απρόσκοπτη παροχή Τηλεθέρμανσης σε όλους τους κατοίκους, χωρίς αύξηση στην τιμής της.

 

4 σχόλια

  • Είναι λυπηρό,για ένα τόσο σοβαρό θέμα, να κινητοποιηθούν μόνο 20 πολίτες!!!
    Πραγματικά αυτή δεν είναι διαμαρτυρία μάλλον συμφωνία είναι.
    Με όλο το σεβασμό σε όσους το οργάνωσαν και σε όσους ανταποκρίθηκαν.

    • Μια απίστευτη ιστορία του παλιού… καλού ελληνικού πελατειακού κράτους ήρθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες με αφορμή την υπόθεση της τηλεθέρμανσης στις παλιές λιγνιτικές περιοχές. Τις προηγούμενες δεκαετίες, της «αγαπημένης» κρατικής ΔΕΗ, που όλοι «άρμεγαν» χωρίς αύριο – και πολλοί θέλουν να το κάνουν και στο μέλλον – υπήρχαν κάποιες περιοχές της πατρίδας μας που ως ανταπόδοση για τη ρύπανση που τους προκαλούσε ο λιγνίτης, απολάμβαναν ένα δίκτυο τηλεθέρμανσης. Φθηνής, πάμφθηνης και σε κάποιες περιπτώσεις τσάμπα (τις πιο πολλές φορές) ενέργειας για θέρμανση. https://www.ot.gr/2024/10/09/apopseis/opinion/den-piran-xampari/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι