prwtoselida


       

Άρθρο του Οικονομικού Ταχυδρόμου, αναφέρεται στις εξελίξεις με την τηλεθέρμανση σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα – Τιτλοφορείται ως “Δεν πήραν χαμπάρι. Το… παραμύθι τελείωσε”

10 Οκτωβρίου 2024
19:04

 

Άρθρο του Οικονομικού Ταχυδρόμου, αναφέρεται στις εξελίξεις με την τηλεθέρμανση σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα – Τιτλοφορείται ως “Δεν πήραν χαμπάρι. Το… παραμύθι τελείωσε”. Διαβάστε το εδώ….

11 σχόλια

  • ειναι τεραστιες οι ευθυνες των τοπικων διοικησεων (δημοτικη αρχη και ΔΕΥΑ) των τελευταιων ετων ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!!! εισαγγελεας υπαρχει?????

  • Ακόμη ένας παραπληροφορημένος δημοσιογράφος της αθήνας στα θέματα τηλεθέρμανσης. Το μόνο σωστο που διάβασα είναι ότι έγινε κακή διαχείριση από τις διοικήσεις των επιχειρήσεων οι οποίες λειτουργούν ανταποδοτικά

  • Πολλοί πρέπει όχι να απολογηθούν αλλά το ελάχιστο να παραιτηθούν.
    Και φυσικά και οι πολίτες να καταλάβουν τι γίνεται και να προασπίσουν μέσω των επιλογών τους το μέλλον.
    Αν φυσικά τους ενδιαφέρει. Και αν φυσικά τα επιδόματα και οι παροχές έχουν αφήσει ικανό αριθμό σκεπτόμενων πολιτών.
    Η περιοχή φημίζεται για τον παλαιοκομματισμό και για τις παροχές που τον συντηρούν. Ποιος ξεχνάει ότι παλαιά τον πρώτο λόγο στις εκλογές τον είχανε οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ. Ποιος ξεχνάει και την ψυχολογική βία που ασκούνταν στους εργαζόμενους αυτούς από κυβερνώντες και λοιπούς. Ποιος ξεχνάει ότι υπήρχαν κοτέτσια με λάμπες θέρμανσης. Ποιος δεν θυμάται τα προβλήματα ΚΘ στις πολ/κιες που διέμεναν εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Και πρόσφατα ποιος ξέρει για τις επιδοτήσεις για απομάκρυνση από χωριά που κατοικούνται επί σειρά ετών κανονικά χωρίς ΕΝΦΙΑ χωρίς λογαριασμούς. Φυσικά από αυτόν τον επιδοματικό πλούτο λίγο μέλι γλύψανε όλοι. Και έτσι σωπαίνανε. Τώρα είναι αργά για δάκρυα ίσως και πολύ αργά για σκέψη και για αντίδραση.

  • Ακριβώς έτσι όπως τα λέει το άρθρο είναι…. αλλά εδώ 10-20 άνθρωποι έκαναν καριέρα και περιουσίες πουλώντας παπά σε όλους τους πολίτες. Και υπάρχουν ακόμη οι αμετανόητοι χειροικροτητές που τρέχουν σε μαγαζιά, απόκριες και σχόλια για να εκθειάζουν ποιους? Τους πουθενάδες

  • Για την συγγραφή του άρθρου μήπως συνεργάστηκαν με τον Καραλευθέρη. Μιλάει για τενεκεδάκι που πετάχθηκε παρά πέρα ………

  • Το παραμύθι προσπαθουν να το συντηρησουν αλλα δεν τους βγαινει και τωρα το γυρισαν στο τσαμικο…πρωην και νυν.

  • Πολύ καλό άρθρο, δεν έχει κανένα σκοπό να πείσει τον κόσμο οτι είναι και τυχερός που μέχρι σήμερα δεν είχε αύξηση και αντί να διαμαρτυρηθεί να τη ρουφήξει. Γιατί στον οικονομικό ταχυδρόμο οτι για τη ΔΕΗ “Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) σε επαναλαμβανόμενη βάση διαμορφώθηκαν σε 953,7 εκατ. ευρώ το 2023” είναι κάτι φυσιολογικό, να έχει όμως φτηνή τηλεθέρμανση στην πόλη των -20 ένα παιδί στο σχολείο του και στο σπίτι του είναι ενάντια στην κανονικότητα.

  • Έδωσε και η περιφέρεια 10000 ευρώ για την προβολή της στον οικονομικό ταχυδρομο κάποιος να μς πει πως μας προβάλει τελικά αυτό το μέσο

  • Η ΔΕΗ για το ο ρυπαίνων πληρώνει τι έχει να πεί ;
    Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τον δημοσιογράφο του OT;
    Ξέρουν οι υπόλοιποι καταναλωτές της ΔΕΗ ανα την Ελλάδα ότι είναι καλύτερα για αυτούς να πληρώσουν την τ/θ της περιοχής παρά να πληρώσουν για την αποκατάσταση της περιοχής;
    Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι