prwtoselida


       

Διπλή βράβευση για το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Κοζάνης σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό με Διεθνή Συμμετοχή

10 Οκτωβρίου 2024
20:44
Κανένα σχόλιο
Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου  σύσσωμο  το 3/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής Κοζάνης   παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης   που έγινε  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου  Αμυνταίου για τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοζωίας με Διεθνή Συμμετοχή.
Τους μαθητές συνόδευσαν ο προϊστάμενος  του σχολείου Κώστας  Γκογκομήτρος ,δάσκαλοι  και γονείς.
Την εκδήλωση βράβευσης  άνοιξε η διευθύντρια  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Φλώρινας κ. Όλγα Μπούσιου,   ο Δήμαρχος Αμυνταίου  Ιωάννης Λιάσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος  Τάσκας.
Ανάμεσα σε 712 συμμετοχές  Δημοτικών Σχολείων , τα παιδιά της Α’ και Β ‘τάξης  του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής έλαβαν το πρώτο βραβείο για τη δημιουργία ψηφιακού παραμυθιού, με θέμα την προστασία των άγριων ζώων και το τρίτο βραβείο δημιουργίας τραγουδιού με το ίδιο θέμα.
Αυτή η διάκριση έχει τεράστια  αξία για τα παιδιά ενός τριθέσιου Σχολείου, λόγω του ότι στερούνται τη  μουσική, θεατρική και εικαστική εκπαίδευση που έχουν οι συνομήλικοί τους, που φοιτούν σε μεγαλύτερα σχολεία.
Ευχαριστούμε θερμά τον μουσικό του συλλόγου ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής Βαγγέλη  Μυλωνά , που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσφέρθηκε να κάνει τη μουσική επένδυση,  καθώς και τα μέλη του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Συγχαρητήρια  στους μαθητές της:
Α’ τάξης:
Λάζαρο Ζέρβα
Νικάνορα Καλαμπούκα
Παναγιώτα Μυλωνά
Κωνσταντίνα Ράπτη
και Β’ τάξης
Στέλλα Γκατζιούφα
Στελίνα Ζάμκου
Δημήτρη Μυλωνά
Ιωάννη Μυλωνά
Ραφαήλ Νεοφυτίδη
Αφροδίτη Χαστά
Η δασκάλα της τάξης
Βαβούρα Παναγιώτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι