prwtoselida


       

kozan.gr: “Θα φανεί στο χειροκρότημα” αλλά και μεγάλη ικανοποίηση στο ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Χειμερινής Περιόδου 2024-2025 – “Για “ακέφαλο” ΔΗΠΕΘΕ καλά τα πήγαμε” η αιχμή του Αντιδημάρχου Γ. Ιωαννίδη προς όσους αμφισβητούσαν ότι θα μπορούσε να προγραμματιστεί κάτι αξιόλογο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή

11 Οκτωβρίου 2024
07:23
Κανένα σχόλιο

 

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης ετοίμασε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Χειμερινής Περιόδου 2024-2025, χωρίς να έχει καλλιτεχνικό διευθυντή στο “τιμόνι” του, στηριζόμενος στο μεθοδικό Στέλιο Χλιαρά, που προσλήφθηκε, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να “τρέξει” κάποια σημαντικά πράγματα. Χρησιμοποιώντας την ατάκα “θα φανεί στο χειροκρότημα”, ως προς τις προσδοκίες του φετινού προγραμματισμού, ο Στέλιος Χλιαράς κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να σχεδιάσει και να προγραμματίσει, για λογαριασμό του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης,  τρεις νέες παραγωγές και μία μεγάλη συμπαραγωγή με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, που θα παρουσιαστούν στο κοινό της Κοζάνης μέχρι και τον Ιανουάριο του 2025. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης , σχολίασε τη συγκεκριμένη εξέλιξη με δεικτικό τρόπο και τη φράση “Για “ακέφαλο” ΔΗΠΕΘΕ καλά τα πήγαμε”,  απαντώντας έτσι σε όσους το προηγούμενο διάστημα καταλόγισαν στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης κωλυσιεργία στα των διαδικαστικών για την πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Χειμερινής Περιόδου 2024-2025. Εν τέλει, ευτυχώς, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι