prwtoselida


       

kozan.gr: Δήμος Κοζάνης: Ανοίγει τις πόρτες των Κλειστών & Ανοιχτών Γυμναστηρίων, σε νεοσύστατα σωματεία, με συγκεκριμένη προϋπόθεση – Ποιες ομάδες και τι αθλήματα κάνουν χρήση, σήμερα, των Κλειστών Γυμναστηρίων

14 Οκτωβρίου 2024
03:02

Στους αθλητικούς χώρους που ανήκουν στο δήμο Κοζάνης δραστηριοποιούνται σήμερα αθλητικοί σύλλογοι όλων των αθλημάτων. Στα Κλειστά Γυμναστήρια :

 Ι. Σκαρκαλάς: Προπονούνται ομάδες Εθνικών κατηγοριών και τοπικών πρωταθλημάτων. Καλαθοσφαίριση: Διόσκουροι Κοζάνης Γ΄ Εθνική ανδρών. Πετοσφαίριση: Γ.Σ. Κοζάνης, Πάνθηρες, Πήγασος Β΄ Εθνική γυναικών και Οδυσσέας Β΄ Εθνική ανδρών. Χειροσφαίριση : Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης Α΄ Εθνική γυναικών και Α.Ο.Κ. Γ΄ Εθνική ανδρών.

 Αγ. Γεωργίου: Προπονούνται ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων ανδρών, γυναικών και αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων. Το Σάββατο και την Κυριακή Από τις 8:00 έως τις 15:00 ακαδημίες και από τις 15:00 έως τις 22:00 διεξάγονται αγώνες πετοσφαίρισης.
 Σκ΄ρκα: Προπονούνται ακαδημίες ομάδων καλαθοσφαίρισης και ο πολιτιστικός σύλλογος Σκ΄ρκας.

Βαλταδώρειο: Προπονούνται ακαδημίες ομάδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.

 3ο Γυμνάσιο: Προπονούνται ακαδημίες ομάδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.

 Λιάπειο: Προπονούνται ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων ανδρών, γυναικών. Αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης και αντισφαίρισης.

Λευκόβρυσης (Β.Φλέγκας): Διεθνείς αγώνες χειροσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης. Προπονούνται ομάδες Εθνικών κατηγοριών και τοπικών πρωταθλημάτων χειροσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.

Κλειστό κολυμβητήριο (Λιάπειου Αθλητικού Κέντρου): Κ.Ε. Κοζάνης και ελεύθερες ώρες κοινού, λόγο της φέρουσας ικανότητας της δεξαμενής του κολυμβητηρίου.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των αθλητών, η φέρουσα ικανότητα των κλειστών γυμναστηρίων, του κολυμβητηρίου, των ποδοσφαιρικών γηπέδων και των λοιπών αθλητικών χώρων είναι οριακή για περαιτέρω επέκταση του προγράμματος σε άλλα σωματεία. Ωστόσο, πρόταση της νέας Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Γ. Ιωαννίδη, που αναμένεται να εγκριθεί κι από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, είναι να εξαιρούνται νεοσύστατα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο αθλητικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τα οποία θα μπορούν να λάβουν ώρες στα κλειστά  και ανοιχτά γυμναστήρια του Δήμου Κοζάνης,

kozan.gr

2 σχόλια

  • Επιτέλους σε αυτήν την πόλη να σπάσουν τα μονοπώλια ,και να καθιερωθεί ο υγιής ανταγωνισμός. Άλλωστε το “Ευ Αγωνίζεσθε” είναι μια θετική ιδέα που ενσωματώνει τις ιδέες της φιλίας, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού προς τους άλλους, της καλής συμπεριφοράς και των ίσων ευκαιριών.

  • ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι