prwtoselida


       

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Ημερίδα με θέμα «Προβλήματα & προκλήσεις από την υλοποίηση της νέας ΚΑΠ – Ο ρόλος των Γεωτεχνικών», την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

14 Οκτωβρίου 2024
11:15
Κανένα σχόλιο

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) και η Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Δ.Μ., σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωπονικών Συλλόγων (ΠΟΣΓ) και τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Κοζάνης, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προβλήματα & προκλήσεις από την υλοποίηση της νέας ΚΑΠ – Ο ρόλος των Γεωτεχνικών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18:30 στην «Αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΑΛΙΑΚΜΩΝ» στην Κοζάνη (Ελ. Βενιζέλου 38).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ακολουθεί το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

18:30 – 18:45 Προσέλευση – Εγγραφές
18:45 – 19:00 Χαιρετισμοί διοργανωτών

19:00 – 19:20 «Προβλήματα από την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 – Προοπτικές για την μετά το 2027 περίοδο»
Σοφολόγης Δημήτρης, Πρόεδρος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων

19:20 – 19:40   «Πρωτογενής τομέας και Γεωτεχνικές Υπηρεσίες»
Κακαβάς Νικόλαος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.)

19:40 – 20:00 «Επαγγελματική ασφάλιση Γεωτεχνικών – Παρόν & Μέλλον»
Λαμπρόπουλος Σωτήριος, Πρόεδρος Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών (Τ.Ε.Α.ΓΕ.)

20:00 – 20:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Συμπεράσματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι