prwtoselida


       

ΦΣ Κοζάνη: Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την αγωνιστική της εικόνα και ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους στην Αλεξάνδρεια

14 Οκτωβρίου 2024
14:47

Η διοίκηση της Κοζάνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική τους εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Παρά τις όποιες δυσκολίες, η ομάδα έδειξε πάθος, αγωνιστικότητα και αφοσίωση, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον κόσμο της ομάδας, που στάθηκε για άλλη μια φορά δίπλα μας και μας στήριξε σε κάθε στιγμή του αγώνα.

Η παρουσία σας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Σας θέλουμε πάντα μαζί μας, γιατί η δύναμη της Κοζάνης είστε εσείς!

Με εκτίμηση η διοίκηση

2 σχόλια

  • Βρε σεις…με την Αλεξάνδρεια παίξατε..που είναι το ένα τριτο της Κοζάνης..και είστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία??
    Άντε του χρόνου και με το Δρέπανο..με τα μυαλά και τις δυνατότητες που έχετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι