kozan.gr: Κραυγή αγωνίας του Προέδρου Σιδερών Κοζάνης: “Είναι να γίνει ένα φωτοβολταϊκό μέσα στο δάσος των Σιδερών. Θα πω, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι αυτό το δάσος είναι παρόμοιο με το Κουρί Κοζάνης. Την Κυριακή θα κάνουμε μια συγκέντρωση. Δεν το γνώριζαν οι κάτοικοι. Για εμάς αυτό που γίνεται είναι τρελό ” (Βίντεο)

14 Οκτωβρίου 2024
20:23

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης παρευρέθηκε και πήρε το λόγο, το βράδυ της Δευτέρας 14/10, ο  Πρόεδρος της Κοινότητας Σιδερών Θεόδωρος Προδρομίδης, ο οποίος μετέφερε την αγωνία των κατοίκων του χωριού για το γεγονός ότι έχει προγραμματιστεί να κατασκευαστεί ένα φωτοβολταϊκό  μεγάλης έκτασης μέσα στο δάσος και κάνεις από τους κατοίκους, όπως είπε, δε γνώριζε κάτι.

2 σχόλια

  • Ο πρώην πρόεδρος καί η πρώην δημοτική αρχή γνώριζαν καί όμως έδωσαν την άδεια; Επίσης το δασαρχείο έδωσε θετική απάντηση; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από όσους εμπλέκονται σε αυτή την απαράδεκτη οικολογική καταστροφή ενός πανέμορφου δάσους. Αν η πράσινη ανάπτυξη είναι να κόβονται τα δάση καί νά γίνονται φωτοβολταϊκά ευχαριστούμε δεν θέλουμε. Είναι ήδη πάρα πολλά αυτά πού έχουν γίνει χωρίς την σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας. Θα μας βγάλουν καί από τα σπίτια μας σε λίγο. ΕΛΕΟΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι