kozan.gr: O Aντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Τσακνάκης ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό κι ακούστηκε να λέει κάτι για “σπάσιμο” έργου και διάφορα άλλα που γεννούν ερωτηματικά (Βίντεο)

15 Οκτωβρίου 2024
10:34
Κανένα σχόλιο

 

O Aντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ιωάννης Τσακνάκης συμμετείχε στη σημερινή 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Π.Δ.Μ. Σε κάποια στιγμή, όπως θα δείτε και θα ακούσετε, άφησε ανοιχτό το μικρόφωνο και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με κάποιον ανέφερε κάτι για “σπάσιμο” έργου και διάφορα άλλα που γεννούν ερωτηματικά. Για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις θα πρέπει ο Αντιπεριφερειάρχης να ξεκαθαρίσει άμεσα τι ακριβώς ευνοούσε σε όλα αυτά που ανέφερε, χωρίς να γνωρίζει ότι ακούγεται, προκαλώντας αρκετά επιφωνήματα έκπληξης & αμηχανίας σε μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Π.Δ.Μ . Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι