H Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας για την καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε η Δικαιοσύνη για τον Γ. Δακή: “Νέο δείγμα νεοδημοκρατικής “αριστείας”

6 Σεπτεμβρίου 2017
16:14

Η καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε η Δικαιοσύνη για τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και υποψήφιο βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Δακή, είναι ενδεικτική της νεοδημοκρατικής «αριστείας».

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης  καταδίκασε τον Γ. Δακή σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και ισόχρονη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, καθώς έκρινε παράνομη την τοποθέτηση τεσσάρων υπαλλήλων της Περιφέρειας σε θέση προϊσταμένου, η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης.

Η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι προφανώς εκτεθειμένοι από τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση. Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένας από τους “άριστους” του κόμματος του, ο οποίος είναι, εκτός των άλλων, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της ΝΔ στη Δ. Μακεδονία, να καταδικάζεται για ρουσφέτια που αφορούν τη δημόσια διοίκηση.

 ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

8 σχόλια

  • Είναι ο καλύτερος και ο πιο άριστος. Ο τι εκανε το έκανε με τον καλύτερο και τον πιο άριστο τρόπο. Μπάι Μπάι γλυκό μου ψηφοδέλτιο Χα χα χα χα. Εδώ ακύρωσε υιό τραγάκη, στον Δακή θα κολλήσει

  • ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ; ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΘΩΟΘΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ *ΟΡΙΣΤΙΚΗ*, Η ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ *ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ*, ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ *ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ*.

  • Ε φυσικά. Μόνο κάτι Καρανίκες μπορούν να διορίζονται.

    Και τώρα πρέπει να γράψω τα αυτονόητα γιατί οι συριζαίες αμοιβάδες δεν τα καταλαβαίνουν: Σωστά καταδικάστηκε ο Δακής που διατείνονταν για το επίπεδο διαφάνειας στη Δ. Μακεδονία και η ποινή είναι πολύ μικρή.

  • Γιατί τόση φασαρία και τόσο μίσος για έναν άνθρωπο που έδειξε ήθος,εργατικότητα και δημοκρατικότητα;
    Μήπως πηρε μίζα από κάποιο ‘έργο,μηπως μπήκαν χρήματα σε βιβλιάριό του,μήπως έδωσε παράνομες αναθέσεις,μήπως άσκησε πολτικές διώξεις επί θητείας του ως Περιφερειάρχης;
    Γιατί τόσο μίσος από κάποιους…εντός και ….εκτός των τοίχων;
    Ξέρετε τι είχε πει ο Σόλων;
    Οι νόμοι είναι σωστοί όταν εφαρμόζονται από σωστούς ανθρώπους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι