Ανεκτίμητες στιγμές από την επίσκεψη Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ “Σύμπλευση” Κοζάνης στο Γηροκομείο!

15 Οκτωβρίου 2024
18:09

Πρόσφατα, ως Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το γηροκομείο της Κοζάνης και να ζήσουμε μια από τις πιο συγκινητικές και αξέχαστες εμπειρίες από την έναρξη του Κέντρου μας.

Βρεθήκαμε εκεί με την καρδιά γεμάτη, για να δώσουμε, μα τελικά, φύγαμε έχοντας πάρει εμείς το μεγαλύτερο και το πιο πολύτιμο δώρο: την αγάπη, τη ζεστασιά και τις ανεκτίμητες στιγμές που μοιραστήκαμε με τους ανθρώπους αυτούς.

Χορέψαμε, γελάσαμε και σφιχταγκαλιαστήκαμε με ανθρώπους που ένιωθαν, ίσως περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη της ανθρώπινης επαφής. Συγκινηθήκαμε βαθιά, συνειδητοποιώντας πόση αξία έχουν οι μικρές στιγμές που δίνουμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Φεύγοντας, αισθανθήκαμε βαθιά ευγνωμοσύνη. Η στιγμή που μας αποχαιρέτησαν, κρατώντας τα χέρια μας σφιχτά, ήταν η απόδειξη πως αφήσαμε ένα κομμάτι της ψυχής μας εκεί. Αυτή η ημέρα δεν θα ξεχαστεί. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο νου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό, τον πατέρα Νικόλαο και τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου που μας καλοδέχτηκαν με τόση αγάπη. Η φιλοξενία τους, το ανοιχτό τους χαμόγελο και η καλοσύνη τους έκαναν την επίσκεψή μας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Η ομάδα του Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ «Σύμπλευση» Κοζάνης

 

 

3 σχόλια

  • Μπράβο σας και πάλι μπράβο μόνο αγάπη χρειάζονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι και ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που την δίνουν απλόχερα.

  • Ο Παυλαρας είπε “γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα”. Ελπίδα επίσης υπάρχει όταν χαμογελούν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι.
    Μπράβο σας για ότι κάνετε σε μικρούς, μεγάλους και μεγαλύτερους ανθρώπους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι