kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν έχει πει, ακόμη, τίποτα

16 Οκτωβρίου 2024
04:54

Την ώρα που έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για τα ζητήματα της τηλεθέρμανσης και κυρίως για την επικείμενη υπογραφή της συμφωνίας «πακέτο» μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, ο βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, Π. Κουκουλόπουλος, άριστος γνώστης και με μεγάλη εμπειρία στα θέματα των τηλεθερμάνσεων, έχει επιλέξει να μην πει/γράψει και να μην παρέμβει στο παραμικρό. Δε γνωρίζουμε αν η επιλογή των Δημάρχων Κοζάνης, Εορδαίας & Αμυνταίου να πορευθούν διαπραγματευτικά τα της συμφωνίας έχοντας στο τιμόνι, αντί για εκείνον, τον Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη, τον έχει πικράνει ή απογοητεύσει, πάντως η μέχρι τώρα  στάση του προκαλεί, τουλάχιστον, εντύπωση. Αν έχει επιλέξει να τοποθετηθεί επί του συνόλου της συμφωνίας όταν αυτή θα έρθει, υπό τη μορφή νομοθετικών ρυθμίσεων, για ψήφιση στη Βουλή, η ιστορία μας έχει διδάξει πως  ελάχιστα πράγματα θα  μπορούν να αλλάξουν τότε. Έστω και τώρα, λίγες ώρες και 24ωρα πριν τα δημοτικά συμβούλια εγκρίνουν τη συμφωνία, αναμένουμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις του. Δε μπορεί για το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Δυτικής Μακεδονίας να είχε ξεσηκώσει όλους τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής ομολογώντας ότι ήταν υποχρέωσή του να το κάνει, ως βουλευτής της περιοχής, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα του θέματος και την κρισιμότητα των στιγμών και για το θέμα των τηλεθερμάνσεων να ακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να κάνει το παραμικρό ώστε να τις δρομολογήσει, στον ελάχιστο ή μέγιστο, δυνατό, βαθμό, εκ της θεσμικής θέσεως που κατέχει.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Απόλυτο δίκιο έχεις kozan!!
    Το να μιλάμε κε του ασφαλούς για την κυβέρνηση της ΝΔ κλπ είναι εύκολο. Τακτικιστης γνωστός.
    Αλλά εδώ ήθελε να έχεις γνώση. Ο Αμανατιδης ενημερώνει προσπαθεί έφερε λύση.
    Μηοως κάποιοι έχουν ευθύνη όπως το σύστημα κουκουλοπουλου Μαλουτα για το ότι άφησαν ξεκρεμαστη την τύχη της τηλεθερμανσης την επόμενη μερα;
    Αμανατιδη είσαι δύναμη. Την επόμενη φορά και εγώ μαζί σου αν δεν κατέβει κανένας ξάδερφος πάλι με τη Ζεμπιλιαδου

    • Αυτό που έφερε ο Αμανατίδης είναι ΜΗ ΛΥΣΗ και η περιοχή θα παγώσει. Είναι λύση μόνο για τους βολεμένους, που περιμένουν απ’ το κόμμα ένα ξεροκόμματο για να ευλογούν τον Πατισάχ τους.
      Εδώ και 30 χρόνια όλοι επενδύσαμε στην τηλεθέρμανση και τώρα βίαια μας καταστρέφουν τις επενδύσεις μας, τα λεφτά που δώσαμε τότε πάνε στο βρόντο. Και δεν μας επιτρέπουν άλλη εναλλακτική, παρά επιστροφή στην ξυλόσομπα, καθώς αέριο δεν υπάρχει και το πετρέλαιο το υπερφορολόγησαν. όσο για αντλίες θερμότητας, αυτές είναι καλές αν έχεις κερδίσει το τζόκερ και σου περισσεύουν. Υπόψη πως οι πιο φθηνές αντλίες θερμότητας για την Αθήνα ΔΕΝ κάνουν για την Κοζάνη, εδώ θέλουμε τις πανάκριβες αντλίες ισχυρού ψύχους!

  • Θα γνωρίζεται φαντάζομαι ότι ο Κουκουλόπουλος ψήφισε κατά της κατασκευής της τηλεθέρμανσης επί Παγούνη, σε συνεδρίαση που είχε γίνει στο σινεμά “ΟΛΥΜΠΙΟΝ” κοντά στο 1978…
    Μου το είπε μακαριστός σύμβουλος του Παγούνη και εξεπλάγειν!

  • Σιγά μην πει ή γράψει κάτι. Η τηλεθερμανση και τα χάλια της δευακ τον αγγίζουν άμεσα , όπως και τους υπόλοιπους που πέρασαν από την θέση του δημάρχου. Για τα υπόλοιπα βγάζει αράδα τα δελτία τύπου γιατί απλά είναι όλα λόγια και μόνο.

  • Έχετε ποτέ διερωτηθεί ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάντια και τα χάλια της Δευακ ;
    Δυστυχώς η απάντηση είναι απλή
    Απλά σκεφτείτε το

  • Είναι γάτα ο Πάρης!
    Θα εξαφανιστεί από το προσκήνιο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα επανέλθει δριμύτερος ως τιμητής των πάντων, σε θέματα που δεν κινδυνεύει να εκτεθεί…

  • Ο Πάρης ψήφισε κατά της τηλεθέρμανσης επί εποxής Παγούνη.Ο άνθρωπος αυτός είναι μόνο για μπρε μπρε και να είxαμε να λέγαμε.Οι δήμαρxοι της πόλης μας είναι ο ένας xειρότερος από τον άλλον.Ο νυν κάνει πάρτυ στο Δημαρxείο λες και είναι Club.

  • Ακόμη ασχολείστε με τον κ. Κουκουλόπουλο; Ο ανθρωπος μας έχει γραμμένους. Και στον ανδρουλάκη στην αρχή το έπαιζε με ολους καλος μεχρι να γίνει η δουλεια του. Μην ασχολείσαι μαζί του kozan γιατι θα σε πάρουν τα απόνερα του όταν πέσει και εξαφανιστεί

  • Φαντάζομαι ότι όλοι οι κατήγοροι – Πινόκιο του Κουκουλοπουλου τον στήριζαν πάντα στις εκλογές και τους απογοήτευσε όσο κανείς άλλος από τους υπόλοιπους, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν τεράστιο έργο σε σύγκριση με τον παραπάνω….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι