kozan.gr: «Επιμελετηριακή» βραδινή εξόρμηση για υποψηφίους του συνδυασμού Μητλιάγκα από την περιοχή της Κοζάνης

16 Οκτωβρίου 2024
06:41

 

Οι εκλογές 1 και 2 Δεκεμβρίου 2024 στο ΕΒΕ Κοζάνης πλησιάζουν κι οι συνδυασμοί που διεκδικούν την προεδρία εντείνουν τις συναντήσεις κι επαφές τους  σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους. Αυτή τη φορά μέλη του συνδυασμού του Ι. Μητλιάγκα βρέθηκαν, το βράδυ της Τρίτης 15/10, στην Κοζάνη κι αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις, αξιολογώντας τα σημερινά δεδομένα της εκλογικής μάχης.

 

 

3 σχόλια

  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , στο αξιολογο Γιάννη Μητλιαγκα και στο συνδυασμό του .!
    Σε συνεργασία με τα αλλα επιμελητήρια της Δυτ Μακεδονιασ και προσανατολισμό την ουσιαστικη ανάπτυξη της περιοχης μας και όχι με ανεγξελεγκτα άναρχα φωτοβολταϊκά και Αιολικά που από το 2020 μέχρι σήμερα ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ με πρωτη την ευθύνη Κασαπίδη-Μαλουτα προκλητικά υποστηρικτών της άθλιας πολιτικής του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Το Επιμελητήριο μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο ώστε να σταματήσουν τα αρπακτικά των δήθεν ΑΠΕ να παιρνουν τον εύκολο πλούτο από την περιοχή μας για να γεμίζουν μόνο τις ήδη φουσκωμένες τσέπες τους χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι