«Ενότητα» – Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε περήφανοι για το έργο μας: έργα Οδικής Ασφάλειας

16 Οκτωβρίου 2024
10:15

 

Με την ολοκλήρωση της θητείας μας στο Δήμο Κοζάνης, αφήσαμε πίσω μας ένα σημαντικό Τεχνικό Πρόγραμμα, ένα πακέτο έργων που θα χαρακτηρίζει και τα Τεχνικά Προγράμματα των επόμενων ετών. Ένα πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και υπογεγραμμένες συμβάσεις στην πλειοψηφία των έργων.

Το πρόγραμμα αυτό περιελάμβανε πληθώρα έργων, με κεντρικό πυλώνα το πακέτο των έργων ΣΔΙΤ και αρκετά ακόμη που βρίσκονταν σε φάση δημοπράτησης και δεν περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα.

Σήμερα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, βλέπουμε αυτά τα έργα να υλοποιούνται. Όλα τα έργα που εκτελούνται φέτος και θα συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια,  είναι έργα που σχεδιάστηκαν κατά τη δική μας αυτοδιοικητική θητεία. Αυτά συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, βελτιώνοντας το οικιστικό περιβάλλον.

Ειδικά, με το έργο της οδικής ασφάλειας που ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό, φωτίστηκαν δεκάδες είσοδοι χωριών, ενώ διαβάσεις σε σχολικές εισόδους επισημάνθηκαν με φωτεινά σήματα (alarm), εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση των μαθητών και την κίνηση των πολιτών.

Αυτά τα έργα αλλάζουν και αναβαθμίζουν τον τόπο μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητά μας, την ποιότητα ζωής μας και την ασφάλεια.

Υλοποιούνται με πόρους που εξασφαλίσαμε από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

 

 

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι