Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της τηλεθέρμανσης

16 Οκτωβρίου 2024
19:06

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κοζάνης εκφράζει την έντονη ανησυχία και την αντίθεσή της στις προγραμματισμένες αυξήσεις του κόστους τηλεθέρμανσης, που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και το 40%.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε μία εποχή που οι πολίτες ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές προκλήσεις, και δείχνει την ανευθυνότητα και την αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις ανάγκες των πολιτών. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για τη στήριξη των πολιτών και να μην επιβαρύνει τις οικογένειες με υπέρογκες αυξήσεις.

Είναι αδιανόητο να επιτρέπουμε σε τοπικούς φορείς να προχωρούν σε τέτοιες αυξήσεις, τη στιγμή που η ενεργειακή κρίση πλήττει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Η τηλεθέρμανση αποτελεί βασική ανάγκη για την καθημερινότητα των πολιτών της Κοζάνης, και δεν μπορεί να μετατραπεί σε μέσο εκμετάλλευσης.

Απαιτούμε: Άμεσες και ρεαλιστικές λύσεις για την ενεργειακή πολιτική που θα στηρίξουν τους πολίτες και θα διασφαλίσουν προσιτές τιμές ενέργειας. Διάλογο με τους τοπικούς φορείς προκειμένου να εξεταστούν εναλλακτικές προτάσεις που θα αποτρέψουν τις αυξήσεις αυτές και θα διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της τηλεθέρμανσης στην περιοχή. Επιβολή ελέγχων στα κόστη και διαφάνεια στους τρόπους καθορισμού των τιμών από τους παρόχους υπηρεσιών. Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κοζάνης θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα και την ευημερία των πολιτών μας.

5 σχόλια

  • απαιτειτε? τι απαιτειτε; καντε κατι αν μπορειτε οχι λογια και ανακοινωσεις,απο τετοια χορτασαμε ολα τα χρονια.
    το ξερετε οτι δεν μπορειτε να κανετε κατι γιατι και εσεις βαλατε το χερι σας να γινει η δεη ιδιωτικη και εσεις ξερετε οτι αυτοι που εχουν χρημα ειναι οι κακοπληρωτες με φεσια χιλιαδων ευρω και στο τελος την πληρωνουμε εμεις που πρωτα σκεφτομαστε να πληρωσουμε τους λογαριασμους και μετα οτι μεινει μεινει να ζησουμε.
    αυτη ειναι η πικρη αληθεια και την ξερετε ολοι μεσα στη βουλη

  • Δώστε τα φώτα σας σύντροφοι. Έχετε το know how. Πως γίνεται να χρωστάτε εκατομμύρια και να το παίζετε πρώτοι στο χωριό;;; Σώστε μας!!!

  • Εκβιάζει η ΔΕΗ? Γιατί δεν προσφεύγει στην δικαιοσύνη ο δήμος ή η περιφέρεια για την αθέτηση της για αποκατάσταση των εδαφών των ορυχείων,ως όφειλε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι