kozan.gr: H ατυχέστατη “ατάκα – επιχειρηματολογία” του Προέδρου της ΔΕΥΑ Κοζάνης Π. Ματιάκη, που “εξαγρίωσε” πολλούς από τους παρευρισκόμενους στο ακροατήριο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Aκολούθησε χαρακτηρισμός “ξεφτίλα” που ακούστηκε από κάποιον από το ακροατήριο και πυροδότησε νέα ένταση (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2024
20:30

H ατυχέστατη “ατάκα – επιχειρηματολογία” του Προέδρου της ΔΕΥΑ Κοζάνης Π. Ματιάκη, που “εξαγρίωσε” πολλούς από τους παρευρισκόμενους στο ακροατήριο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 16/10. Ακολούθησε ο χαρακτηρισμός “ξεφτίλα” που ακούστηκε από κάποιον από το ακροατήριο πυροδότησε νέα ένταση .

7 σχόλια

  • Να παραιτηθεί γιατί αν δεν το κάνει με την άγνοια των θεμάτων που φαίνεται ότι εχει το μόνο που θα κάνει είναι να επιβεβαιώνει ότι η επιχείρηση στερείται διοικησης

  • Αυτός εδώ είναι πρόεδρος της τηλεθέρμανσης; Να τον χαίρεστε εκεί στην Κοζάνη!! Είχα να ακούσω τέτοιον μακιαβελιστή από τον Αντώνη Σαμαρά.

  • 1700 ευρώ το μήνα από τη ΔΕΥΑΚ συν τη σύνταξη του τσεπώνει ο πρόεδρος. Να δώσει το καλό παράδειγμα για το καλό του τόπου κ να αρνηθεί το μισθό του. Βρέθηκε σε μια από τις πιο κομβικές θέσεις ένας άνθρωπος αυτής της υπόστασης που λέει πως είναι κ αριστερός τρομάρα του.

  • ΘΛΙΒΕΡΟΣ….ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑ!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ;
    ΤΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;
    ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ;….ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ, Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΙΑΓΑΝΤΙΑΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ!

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ….ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

  • Τώρα αυτός θέλετε να πείτε ότι είναι τι ;;;
    Τον έχουμε για αντιδήμαρχο όντως έναν που δεν ξέρει να μιλάει ;;;
    Όντως τώρα ;;; Καλά πλάκα μας κάνετε ;
    Ο άνθρωπος δεν έχει γνώση για όσα γίνονται….
    Χάλια μαύρα

  • Γιαννη Κοκαλιαρη καλύτερα να βάλεις τον Τσανακτσιδη που δεν μιλάει. Καλύτερα θα τα λέει.
    Εϊ στείλε τον σπιτ του. Είναι επικίνδυνος. Δεν έχει καταλάβει τη θεση του.

    *Επέστρεψα.

  • Αίσχος ,προσβλητικός, προκλητικός εκτός τόπου και χρόνου. Διώξτε τον και να επιστρέψει έντοκα τα χρήματα που τον πληρώνουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι