kozan.gr: Π. Ματιάκης (Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κοζάνης): “H επιβάρυνση, που επιφέρει η συμφωνία, για ένα νοικοκυριό που πληρώνει 600 ευρώ, θα είναι 200 ευρώ επιπλέον το χρόνο. Αν για αυτό φέρνουμε την καταστροφή τότε ας αναλογιστούμε στα χωριά που πληρώνουν 2000 & 2500 ευρώ το χρόνο” (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2024
21:02

Π. Ματιάκης (Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κοζάνης) σε μια από τις πολλές τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης για το θέμα της τηλεθέρμανσης, ανέφερε: “H επιβάρυνση, που επιφέρει η συμφωνία, για ένα νοικοκυριό που πληρώνει 600 ευρώ, θα είναι 200 ευρώ επιπλέον το χρόνο. Αν για αυτό φέρνουμε την καταστροφή τότε ας αναλογιστούμε στα χωριά που πληρώνουν 2000 & 2500 ευρώ το χρόνο ” 

14 σχόλια

  • Αυτά που λέει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικό τητα και νομίζει ότι λέγοντας αυτά λέει κατι
    Εκείνο όμως που δεν λέει είναι ότι η επιχείρηση είναι εκθέτη αφού δεν παρέχει σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογράψει με τους καταναλωτές θερμική ενεργεια
    Θα αποζημίωση τους καταναλωτές για την μη τήρηση της σύμβασης από μέρους της ;

  • ιδιους μισθους εχει ο κοσμος με εσας ; δεν ξερω και πολλους να παιρνουν 2 και 2500 χιλιαρικα το μηνα.αυτα τα 200 θα ειναι μειον στο τραπεζι μας και οχι σε ρουχα και καφεδες

  • Ντροπή μόνο!!! Ωραία ρητορική!!! Το ξέρεις καλά ότι δεν θα είναι μόνο 200€. Το ότι η περιοχή μας πεθαίνει οικονομικά το ξέρεις; Αυτή είναι η στήριξη; Αυτή είναι η μετάβαση; Να παραιτηθειτε όλοι σας!!!! Ντροπή σας που θέλετε να πούμε και ευχαριστώ από πάνω. Σωτήρες της κακιάς ώρας!!! Σαν δεν ντρέπεσαι που το παίζεις και παραλής!!!

  • Τι χουβαρντοπαιδο!!. Έτσι εξηγείται το οικονομικό χάος που βρίσκεται η επιχείρηση που διοικεί αυτός ο παλικαρος. Τι πειράζει το ένα, τι πειράζει το άλλο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το χρέος .

  • Απίστευτοι και προκλητικοί και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και ο δήμαρχος . Η αύξηση 41% είναι “καταστροφή” ( στα 600 ευρώ το χρόνο είναι περίπου 250 ευρώ παραπάνω) γιατί εκτός από αυτή υπάρχει η αύξηση στον πληθωρισμό κατά 35% την προηγούμενη διετία, η αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα και στη βενζίνη κλπ. Όσο για το ότι στα χωριά πληρώνουν 2500 € το χρόνο, η δουλειά της δημοτικής αρχής και των κυβερνήσεων είναι να ελαφρύνουν αυτούς που πληρώνουν ακριβά και όχι να αυξήσουν αυτούς που πληρώνουν λιγότερα.

  • Κ.πρόεδρε,γιατί κανείς από τη ΔΕΥΑΚ δε μας λέει τίποτα για τους μισθούς σας;Πόσοι είναι οι εργαζόμενοι με όλες τις σχέσεις εργσίας και ποιοί οι μισθοί τους;Γιατί δεν ενημερώνετε τους δημότες αφού αυτοί σας πληρώνουν;

  • Πολύ κουβαρδάς μας αποδεικνύεσαι βρε παλικάρι , αφού δεν είναι τίποτε γιατί τά απαιτείς; όταν ο συνταξιούχος με προσωπική διαφορά θα πάρει αύξηση του αγίου ………. είναι λίγα τα 200 ευρώ ; που σε βρήκαμε να μην μασκαθείτε όλοι σας εκεί μέσα, φτού σας, εσύ που απαίτησε και πήρες τα τριάντα ευρώ επί πλέον για κάθε συνεδρίαση έχεις να μας πείς κάτι; ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙς ΌΓΟ ΓΙΑ ΤΡΙΆΝΤΑ ΕΥΡΏ;

  • ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;
    5ΠΛΗ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΝΑΜΕ….3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ….1000 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ….ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ;

    ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΡΕΤΙΡΕ!

  • Ωραία αφού είναι έτσι και του φαίνεται μικρό το ποσό θα πάω να μου το δώσει αυτός τα 200 € όταν έρθει ο λογαριασμός για να πληρώσω.

  • Απο που βγάζει την εκτίμηση ο Π.Ματιάκης ότι το νοικοκυριό πληρώνει 600 Ε το χρόνο για τηλεθέρμανση ; πολύ περιισότερο πληρώνει και απο τη δικη μου περίπτωση που ξέρω είναι το διπλάσιο.

  • Δεν μου λέτε κύριε τα 200 επιπλέον ευρώ πού να τα βρούμε;;; Εδώ δυσκολευόμαστε να πληρώσουμε τους υπέρογκους λογαριασμούς που μας στέλνετε!!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας εκεί στη ΔΕΥΑΚ που παίρνετε υψηλούς μισθούς ενώ άλλοι εργαζόμενοι παίρνουν ψίχουλα!!! Το ξέρετε αυτό ή κάνετε ότι δεν το ξέρετε;;;; Ξέρετε επίσης ότι η Δυτική Μακεδονία είναι πρώτη στην ανεργία πανευρωπαϊκά;;;; Εάν δεν το ξέρετε, σας το λέω εγώ που είμαι άνεργη και δεν παίρνω ούτε ένα επίδομα!!!! Εργασία δυστυχώς δεν μπορώ να βρω, γιατί οι πολιτικοί και εσείς τα κομματόσκυλα καταστρέψατε το μέλλον το δικό μου και πολλών άλλων συμπολιτών μας. Παραιτηθείτε όλοι σας και πάτε στα σπίτια σας!!!! Ντροπή σας!!! Όσο για τις υπηρεσίες που προσφέρετε είναι κάκιστες!!!! Ευχαριστούμε που μας αφήνετε να κρυώνουμε μες στα σπίτια μας!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι