kozan.gr: Κοζάνη: Εκδήλωση “Talk about Tech/Μιλάμε για τεχνολογία” με θέμα “Αξιοποίηση Εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης και ευκαιρίες ανάπτυξης” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16/10 στο Αμφιθέατρο Κων. Καραμανλής, στην ΖΕΠ Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

16 Οκτωβρίου 2024
21:57
Η Αντιπεριφέρεια Διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας & ο  αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Ραφαηλίδης, διοργάνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης 16/10, στο Αμφιθέατρο Κων. Καραμανλής, στην ΖΕΠ Κοζάνης, τεχνολογική συνάντηση σε συνεργασία με την Microsoft. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και η παρουσίαση των ευκαιριών ανάπτυξης που προσφέρει η αξιοποίηση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης από νεοφυείς επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η ενημέρωση του κοινού (φοιτητές, ερευνητές, επιχειρήσεις κ.α.) για τις δυνατότητες που προσφέρει η αξιοποίηση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης.

4 σχόλια

  • Ραφαηλιδη εδω ο κοσμος καιγεται και…… δεν εχεις τιποτα εως τωρα εως αντιπεριφερειαρχης, μονο φρου φρου κι αρωματα Αλλα δεν φταις εσυ αλλα ο Αμανατιδης!.

  • Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση και εντύπωση προκάλεσε ότι για πρώτη φορά το αμφιθέατρο ήταν γεμάτο νέους ανθρώπους. Πολυ ενδιαφέρουσες και οι παρουσιάσεις όλων των πάνελ κι όχι μόνο της Microsoft.

  • Καλησπέρα. Είμαστε ένα γκρουπ φοιτητών που παρακολούθησαν σήμερα την εκδήλωση.
    Μπορούμε να πούμε ότι ήταν πάρα πολύ καλή, και με μεγάλο ενδιαφέρον. Χαιρόμαστε που βλέπουμε τέτοια γιατί εκτός από μια ακόμη αλλού χαρακτήρα βέβαια για startup δεν έχουμε δει κάτι τα τελευταία 4 χρόνια που είμαστε εδώ πόσο μάλλον με την Microsoft.
    Ευχαριστούμε. Νίκος, Σταύρος, Ντίνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι